Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Haj hossz kinek mi a véleménye...

Haj hossz kinek mi a véleménye? (Főkép lányokat nőket kérdeznék de a férfiak véleményit is szívesen elolvasóm . )

Figyelt kérdés

19/F Elkezdtem növeszteni a hajamat és nem is szándékozom levágni .

Viszont az lenne a kérdésem ,hogy ez lányok ti számotokra menyire vissza taszító ha egy fiúnak hószú a haja vagy esetleg raszta haj viselete van ?

Csak a könnyebb elképzelés kedvé ért a hajam színe fekete 193 cm vagyok 93 kg

2016. aug. 16. 06:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ha igénytelen(tényleg csak úgy nő mint a gaz, illetve nincs ápolva) akkor kb tök mindegy milyen hosszú, nem tetszik.

nekem amúgyse tetszik fiún a hosszú haj.

2016. aug. 16. 06:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van akinek tetszik. Igazából attól függ mennyire áll neked jól a hosszabb haj. A raszta egyszerűen gusztustalan. Fujj. Inkább legyen csak simán hosszú, azt még elfogadom, és ahogy az első írta, ápolt.
2016. aug. 16. 07:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Van biztos olyan, akinek tetszik, de nekem és a legtöbb ismerősömnek egyáltalán nem tetszik egy fiún a hosszú haj. De ha mondjuk vállig érő az pl nem rossz. Az egyik ismerősömnek is válligérő haja van és nagyon jól áll neki. De rengeteget is ápolja és ez látszik is a haján.

A rajta meg egyszerűen undorító. Rá se tudok nézni egy rasztára. Rosszul vagyok tőlük.

Bocsi, hogy ennyire leszóltam az ötleted.

2016. aug. 16. 07:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik a hosszú haj egy fiún,de biztos vannak olyanok,akiknek ez bejön.
2016. aug. 16. 07:49
 5/9 anonim ***** válasza:

A hosszú haj nem esetem, de ha ápolt, akkor van, akinek jól áll és van nö, akinek tetszik.

A raszta viszont kizáró ok, az mindig ápolatlan hatást kelt, egyböl az jut eszembe, hogy büdös, gusztustalan.

2016. aug. 16. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a hosszú haj a gyengém. Elmegyek egy koncertre és a paradicsomban érzem magam. Viszont ismerek pár srácot akik egyáltalán nem ápolják a hajukat és az kifejezetten visszataszító szerintem. Ha sok hajad van, szánsz rá időt és energiát hogy ápold is, akkor nagyon szexi tud lenni.
2016. aug. 16. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
az ápolt hosszú haj igazán szexi nekem :) sőt, egy időben csak a rocker pasikra buktam. persze ha ápolatlan az egy nagy nem nálam, a raszta nem igazán tetszik viszont. ha növeszted akkor meg időközönként vágass belőle pár centit, mert nem elég ha hosszú ha csúnyán el van törve az nem lesz szép.
2016. aug. 16. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 99%-ban a rövid hajú férfiak jönnek be olyan szempontból, hogy na, vele el tudnám képzelni. De ettől függetlenül szép tud lenni egy férfin a hosszú haj is, ha igényes. Nem töredezett, rendesen ki van fésülve, nem zsíros, nem csak úgy lóg a vakvilága, rendesen van mosva... és ha illik az adott srác arcához.
2016. aug. 16. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a hosszú haj a fétisem, a rasztáktól meg egyenesen összepisilem magam. Ami az ápoltságot illeti, nekem nem tetszik, ha egy srác haja úgy csillog, meg olyan fésült, mint egy lánynak. Minél kócosabb, annál jobb.
2016. aug. 16. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!