Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » VALAKI TUD SEGITENI?

VALAKI TUD SEGITENI?

Figyelt kérdés
Vasarlas elott allok. 156 cm magas vagyok, es szeretnek rendelni a H&M-bol egy polot. Sajnos nincs ott, hogy milyen a polo hossza, csak mell es derek boseg stb. aki mar vasarolt online az tudja.. Tehat, vacilalok az XS es az S kozott.. nem lenne semmi gond, de ha az egyek nagyobbat rendelem meg, nem tudom meddig fog erni. A terdemig? Vagy a terdem fole? Aki mar rendelt toluk elmondana a tapasztalatait?

2016. aug. 9. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Még nem rendeltem így de ha esetleg a nagyobbat rendeled valaki biztos tud segíteni bevenni és alján igazítani ha kell
2016. aug. 9. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkora különbség a két méret között nincs. Maximum pár centiméter az eltérés. Szóval szerintem igazából mindegy melyiket választod.
2016. aug. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!