Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Hol lehet találni e-mail címet a Bershkanak? Rendelni akarok és szeretném megkérdezni a ruhák méreteit centiben, mert az oldalon nem írja. Viszont az oldalról lehet direkt írni nekik, de azt nem akarja elküldeni, kiírja, hogy error... Esetleg, ti mennyi kilóhoz és hány centihez milyen méretet hordtok? Én 163 cm és 48 kg vagyok. Vajon jó lenne az s vagy xs?2016. jún. 4. 19:46
1/3 anonim válasza:
Szia, én 165 cm vagyok, és 50 kg, de rám jók az xs cuccok. Szerintem neked is jó lesz, ha a melleid mondjuk nem túl nagyok.
2/3 anonim válasza:
Az oldalon ott a mérettáblázat minden terméknél...
3/3 anonim válasza:
Szerintem az S-es jó lesz, pláne ha cicisebb is vagy. Nem sok méretkülönbség van a kettő között, de inkább a nagyobbat mint hogy kicsi legyen.;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!