"Ott is elég sok az olyan srác, akik nagyon gyámoltalanok. És most finoman fejeztem ki magam." Mire gondolhatott a hozzászólás írója, vagy inkább írónője? Tippjeim vannak, az érdekel jóra gondolok-e? (Már ha ezeket lehet "jó"-nak titulálni...)
Akkor én kérek elnézést utolsó/első. Arra kérdeztem rá, hogy mit takar, ha a fiatal (nem csak fiatal?) férfiak "nagyon gyámoltalanok"? Mi lehet ebben? Meg az is, hogy "gázosak a fiúk"? Így általánosságban mire célozhatnak többen is ezekkel?
Persze, hogy van gond mindkét nemmel bőven, de azért az ember csak szeretné tudni konkrétan _mit_ kell (mit illene...) javítaniuk a fiúknak magukon.
Én úgy értelmezem, hogy ott (nem tudom hol) is (tehát máshol is, nem tudom hol) elég sok olyan srác van, akik finoman szólva is gyámoltalanok, tehát nem finoman szólva tutyimutyi alakok. És ezt az ottani (gondolom) lányok is megerősítették.
De hogy most azért tutyimutyik, mert nem tudnak főzni (mondjuk egy koleszban), vagy nem tudna udvarolni (mondjuk egy koleszban), az nem derül ki ebből.
vagy azért tutyimutyik mert nem kezdeményeznek, nem tudnak fellépni mint egy férfi.. konkrétan néha nekem mint nő jól esik ha a férjem csinál valami olyat amitől nőnek erzem magam.. de ha mindig csak b.lf.szkodna hogy jaj legyen ahogy te akarod akkor sztem már nem lenne a férjem.
ja meg amúgy általánosságban elvárják hogy úgy csinálnának a nők mintha az anyjuk lenne
vagy sorolhatnánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!