Netes fórumokat olvasva sokszor elkap a hányinger a hozzászólásoktol. Ennyire sok aljas ember lenne?
Facebookon szoktam olvasni különböző hírportálok cikkeit és a hozzászólásokat is elolvasom.
Most is olvastam hogy Indiában meghalt több ember mert egy vallási ünnepségen agyon taposta őket a tömeg.
Erre fel jönnek a hozzászólások: "És ez kit érdekel?"
"Jól van,és most mit csináljak?"
Aztán sima halál híreknel is nyomják a nevetős emojit,fogalmam sincs hogy mi a vicces a halál hírben.
De például ha egy híresebb ember meghalt akkor egyből odairja valaki,hogy "Ez meg ki?"
Volt olyan is hogy online licit piacon egy ingatlanos csaj hirdetett egy lakást aztán valaki odairta hogy " inkább keress magadnak normális munkát,de feltöltött szájú P**csa"
Ilyen bolond emberek élnek a nagyvilágban? Vagy én érzem sokszor kívülállónak magam indokolatlanul ezek miatt?
Alapból az emberek megmagyarázhatatlan kényszert éreznek arra, hogy hallassák a hangjukat, véleményt adjanak mindennek, akkor is ha nincs véleményük és akkor is ha senkit nem érdekel.
Mindenki fontos szószóló akar lenni.
Jó azt tegyük hozzá, van amikor belőlem is a "kit érdekel" szintet váltja ki egy cikk.
Meghalt XY mintha a világ dőlt volna össze. Midnenki sír, rí, aztán közben meg egyszer nem nézett utána ki is az illető, mi a munkássága, ha van egyáltalán neki.
Vagy amikor egy tematikus oldalon raknak ki teljesen oda nem illő cikket, az is zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!