Gyakori jelenség itt a gyakorin, hogy egy-kérdésre odasereglenek olyan választ írók akiknek láthatóan kizárólag az az egy céljuk van, hogy a kérdezőt - kérdéstől teljesen függetlenül - durván sértegessék, alázni próbálják. Mi az ok?
Kiforgatják a kérdést feltevő szavait, meghazudtolják a tényeket amiket csak kérdező ismerhet, több esetben magát az egész témát kérdőjelezik meg, hogy nem is létező dolog, próbálva a kérdezőt úgy beállítani mintha bolond lenne.
Ezek az emberek a bolondok? Néha azon gondolkodom (egy pár másodperc erejéig) hogy miféle emberek lehetnek ezek?
Pszichiátriai betegek? Frusztráltak akik tehetetlenül vergődnek valamiért az életükben és ebben vezetik le a feszültségüket, hogy számukra ismeretleneket sértegetnek, próbálnak kiközösíteni, alázni?
Olyan szánalmas amikor ilyesmit lát az ember.
Elkepzelhető amint az a szerencsétlen gonosz, torz ábrázattal fogalmazza meg és írja a szemétkedéseit, miközben ő maga egy szerencsétlen hogy így viselkedik.
Nem keverem össze az éles, csípős de racionális, lényegretörő hozzaszólásokat az értelmetlenül agresszív, sértő, provokatív válaszokkal.
Ez utóbbi most a téma.
Tudod, nincs hol levezetniuk a feszkot, esetleg aputol kapnának ezért egy maflast, ezért itt arctalanul, névtelenül megteszik.
Ignoralni kell őket egyszerűen.
Dunnig-Kruger hatás.
Azt hiszik mindenhez értenek és pont ezért nem képesek elfogadni, hogy igazából mennyire nem tudnak semmit.
Igen, - eléggé sok sutyer@k éli ki itt az aberrációit!
Jól esik nekik név, ill. arc nélkül vagy hamis névvel "belerúgni kettőt" általuk nem is ismert emberekbe!
"Hatalmasnak" érzik ettől magukat!
Hatalmasnak végül is hatalmasak...
Én is észrevettem ugyanezt.
Hogy sok válaszoló úgy válaszol hogy azzal éreztesse, akár rejtetten akár nyíltan, hogy mekkora hülye/elmaradott/*egyéb más negatív alpári jelző*-nek tart téged és tulajdonképpen elküldenek a jó ....*képzeletedre bízom*.
Ha meg jelzed, hogy ez milyen hozzáállás válaszolók részéről akkor nekik áll följebb.
Magyarul ha bármilyne módon rámutatsz vagy megakadályozod, hogy tudathassák veled (magukkal), hogy mennyivel alattuk vagy, akkor átmennek alpáriba és elhordanak mindennek. Kell nekik a napi betevő.
(Bocsi a stílusért, de tényleg kaptam már válaszokat, ahol nem tudtam mire gondolni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!