Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.
Nevetséges ez az egész.
Majd rájön a kérdező...
Nem tudom mi a nevetséges abban,hogy valakivel megismerkedtem és ide utazott hozzám látogatóba külföldről.
Lehet te,vagy más nem tett volna meg ilyet egy nő miatt,de Ő igen.
62
Ez még nem nagy áldozat a részéről. Azt tudni kell hogy a hollandok eléggé szétszórtak, szeretnek nagyokat utazni, kóborolni a nagyvilágban, akár valami semmiért is (nem rád értem), csakhogy lássanak valamit.
Hagyd mar beken, 64es, most ezen elvezkedsz? Szanalmas mar a vergodesed. Nem mindegy neked amugy is?
Menjel el a barataidhoz Hollandiaba, s ha ugy van, talalkozz ezzel a ferfival, de ne legyenek hiu remenyeid.
Sztem o semmit nem akar. Ez igy neki biztosan megfelel, mert nem lep. Es nem, senki nem annyira elfoglalt.
Nagyot fogsz csalodni, sok idot elpazarolsz ra, ha nem probalsz meg egy kicsit realistabban allni a dolgokhoz. Altalanossagban is, nem csak konkretan erre az esetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!