Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek érez valamit? 9...

Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.

Figyelt kérdés
Képes valaki egy ismeretlen országba egy ismeretlen nő után menni akivel nem tervez semmit csak barátság? Nincsenek érzelmei. Mi ennek az értelme,hogy 1500km vezetett azért,hogy lásson 9 hónap után? Hollandiában is vannak nők,sőt...

máj. 3. 19:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

Nevetséges ez az egész.

Majd rájön a kérdező...

máj. 13. 13:07
 62/66 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi a nevetséges abban,hogy valakivel megismerkedtem és ide utazott hozzám látogatóba külföldről.

Lehet te,vagy más nem tett volna meg ilyet egy nő miatt,de Ő igen.

máj. 13. 14:04
 63/66 anonim ***** válasza:

62

Ez még nem nagy áldozat a részéről. Azt tudni kell hogy a hollandok eléggé szétszórtak, szeretnek nagyokat utazni, kóborolni a nagyvilágban, akár valami semmiért is (nem rád értem), csakhogy lássanak valamit.

máj. 13. 17:08
 64/66 anonim ***** válasza:
0%
9 hónap online kapcsolat után, 1 napos tali, ahol semmi nem történik... Hát tudod... Nincsenek nagy igényeid na 🤣🤣🤣
máj. 13. 17:09
 65/66 anonim ***** válasza:
35%

Hagyd mar beken, 64es, most ezen elvezkedsz? Szanalmas mar a vergodesed. Nem mindegy neked amugy is?

Menjel el a barataidhoz Hollandiaba, s ha ugy van, talalkozz ezzel a ferfival, de ne legyenek hiu remenyeid.

Sztem o semmit nem akar. Ez igy neki biztosan megfelel, mert nem lep. Es nem, senki nem annyira elfoglalt.

Nagyot fogsz csalodni, sok idot elpazarolsz ra, ha nem probalsz meg egy kicsit realistabban allni a dolgokhoz. Altalanossagban is, nem csak konkretan erre az esetre.

máj. 13. 18:00
 66/66 anonim ***** válasza:
76%
Szia. Nos az én élettársam holland. Elég sok hollandot ismerek. Nem tartom valószínűnek hogy nagy szerelmet akar. Mert azt a tudtodra adta volna. Simán lehet hogy többet képzelsz bele, mert a hollandok nagyon érdeklődők egy barátságban is. De! Nem hülyék... ha párkapcsolatot akarna akkor azt tudnád. Ha megrépázni akart volna (ez általában 99%) akkor már megtette volna magyarországon. Tudom, hogy az a jó válasz, ami veled ért egyet, de én ezt tudom mondani.
jún. 20. 07:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!