Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.
Hidd el hiába ír akárki bármit engem nem hat meg addig amíg engem az a bizonyos férfi naponta keres és tervezi a kiutazásom.
Egyszerűen csak a rosszindulat csöpög mindenkiből.
Hat, en sok sikert kivanok, bar en szemely szerint nem hiszek az ilyen jatszmazasokban.
Biztos meg fiatal vagy, en mar megeltem ezt-azt. En inkabb olyan kapcsolatra torekszem, ahol oszinten lehet beszelgetni a gondolatokrol, erzelmekrol. Abba viszont nem ferne bele, h 9 honap alatt egyszer talalkozunk, masfel napra. Jol ertem, h akkor nem tortent kozottetek semmi fizikailag?
Nagyon erdekes a sztori, kivancsi lennek mi van a fejeben.
Picit gyanús ez az ügy. Csak szólok hogy az Ördög sosem alszik...
Én óvatos lennék a helyedben.
ma 17:38
Szerv kereskedok, sorozat gyilkos, sorozat eroszak tevo, szelhamos...erre gondolsz?
A bizalmába férkőzik, - (férkőzött) kicsalja magához, és szex rabszolgát csinál belőle Hollandiában? Jó üzlet neki. 10 hónap "munka", befektetett energia után, sok pénzt fog kaszálni a férfi.
Csak tessék bátran kimenni hozzá! Végülis 9 hónapja ír neked napi szinten. Ismered!
34
Kicsalja magához Hollandiába, onnét pedig a konkrét megrendelőhöz külföldre.
A szélhámosok ilyet nem csinálnak, hogy 3ezer km-ert csak úgy leszaladjanak Magyarországra. :P
Lehet nem is Hollandiából jött, hanem máshol tanyázik, mondjuk Németországban és több lányt is bolondit.
Fordított művelet: A halacska beúszik a hálóba. Hollandiába csalja a Kérdezőt.
Szerintem ez az egész eltér a szokásos ismerkedéstől, de ne legyen igazam. :P
31
"az a bizonyos férfi naponta keres és tervezi a kiutazásom."
Igen a tiédet IS tervezi. :P
38
Ok, nem szóltam semmit. Majd értesülünk úgy is a hírekből. :P
39!
Úgy szokott lenni!
Tények!
Magyar nőt találtak Hollandiában, az út szélén egy árokban, meztelenül. Az elsődleges vizsgálatok alapján, erőszakos közösülésre utaló nyomokról számolt be a hatóság. Az előzményeket egyenlőre nem tudják, de a nyomozás nagy erőkkel folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!