Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek érez valamit? 9...

Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.

Figyelt kérdés
Képes valaki egy ismeretlen országba egy ismeretlen nő után menni akivel nem tervez semmit csak barátság? Nincsenek érzelmei. Mi ennek az értelme,hogy 1500km vezetett azért,hogy lásson 9 hónap után? Hollandiában is vannak nők,sőt...

máj. 3. 19:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

Hidd el hiába ír akárki bármit engem nem hat meg addig amíg engem az a bizonyos férfi naponta keres és tervezi a kiutazásom.

Egyszerűen csak a rosszindulat csöpög mindenkiből.

máj. 11. 09:18
 32/66 anonim ***** válasza:

Hat, en sok sikert kivanok, bar en szemely szerint nem hiszek az ilyen jatszmazasokban.

Biztos meg fiatal vagy, en mar megeltem ezt-azt. En inkabb olyan kapcsolatra torekszem, ahol oszinten lehet beszelgetni a gondolatokrol, erzelmekrol. Abba viszont nem ferne bele, h 9 honap alatt egyszer talalkozunk, masfel napra. Jol ertem, h akkor nem tortent kozottetek semmi fizikailag?

Nagyon erdekes a sztori, kivancsi lennek mi van a fejeben.

máj. 11. 13:44
 33/66 anonim ***** válasza:

Picit gyanús ez az ügy. Csak szólok hogy az Ördög sosem alszik...

Én óvatos lennék a helyedben.

máj. 11. 17:38
 34/66 anonim ***** válasza:
35%

ma 17:38

Szerv kereskedok, sorozat gyilkos, sorozat eroszak tevo, szelhamos...erre gondolsz?

máj. 11. 18:08
 35/66 anonim ***** válasza:

A bizalmába férkőzik, - (férkőzött) kicsalja magához, és szex rabszolgát csinál belőle Hollandiában? Jó üzlet neki. 10 hónap "munka", befektetett energia után, sok pénzt fog kaszálni a férfi.

Csak tessék bátran kimenni hozzá! Végülis 9 hónapja ír neked napi szinten. Ismered!

máj. 11. 18:13
 36/66 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ha ennyit tett ebbe, úgy, hogy neked erre nem volt nagyobb igényed, az azt mutatja, hogy ez neki fontos. Nagyon akar kapcsolódni és viszonzásban reménykedik. Magányos lehet és nem talált a környezetében partnert. Ég a vágytól, hogy veled megvalósuljon a nagy szerelem. Ez csak az én véleményem persze.
máj. 11. 18:24
 37/66 anonim ***** válasza:

34

Kicsalja magához Hollandiába, onnét pedig a konkrét megrendelőhöz külföldre.

A szélhámosok ilyet nem csinálnak, hogy 3ezer km-ert csak úgy leszaladjanak Magyarországra. :P

Lehet nem is Hollandiából jött, hanem máshol tanyázik, mondjuk Németországban és több lányt is bolondit.

Fordított művelet: A halacska beúszik a hálóba. Hollandiába csalja a Kérdezőt.

Szerintem ez az egész eltér a szokásos ismerkedéstől, de ne legyen igazam. :P

31

"az a bizonyos férfi naponta keres és tervezi a kiutazásom."

Igen a tiédet IS tervezi. :P

máj. 11. 23:39
 38/66 A kérdező kommentje:
Úristen ennyi sok idiótaságot :)))
máj. 12. 01:21
 39/66 anonim ***** válasza:

38

Ok, nem szóltam semmit. Majd értesülünk úgy is a hírekből. :P

máj. 12. 14:28
 40/66 anonim ***** válasza:

39!

Úgy szokott lenni!

Tények!

Magyar nőt találtak Hollandiában, az út szélén egy árokban, meztelenül. Az elsődleges vizsgálatok alapján, erőszakos közösülésre utaló nyomokról számolt be a hatóság. Az előzményeket egyenlőre nem tudják, de a nyomozás nagy erőkkel folyik.

máj. 12. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!