Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek érez valamit? 9...

Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.

Figyelt kérdés
Képes valaki egy ismeretlen országba egy ismeretlen nő után menni akivel nem tervez semmit csak barátság? Nincsenek érzelmei. Mi ennek az értelme,hogy 1500km vezetett azért,hogy lásson 9 hónap után? Hollandiában is vannak nők,sőt...

máj. 3. 19:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

Az senkinek nem jut eszébe, hogy annyira tetszek neki,hogy azért jött ide? Úristen. 😀😀

Látom mindenkinek tragédia lett az élete azért vélekedik így. Sajnálom 😀

máj. 12. 15:38
 42/66 anonim ***** válasza:

En egyaltalan nem voltam negativ, de mindegy. Szerintem a kommentelok zome amugy is csak egy pofaraesestol szeretne megkimelni, h realista, kevesbe almodozo valaszt adott.

Tovabbra is sok sikert👌

9 honapig tetszettel neki, csak nem ugy jottek ki a dolgok, h eddig tudjon jonni.

Lehet, h nos esetleg vagy van vkije, azert nem tudja surubben megoldani?

máj. 12. 16:58
 43/66 A kérdező kommentje:
Nincs senkije,de azért Rotterdam mégsem a szomszédban van azt valljuk be. Ha lenne valakije akkor nem hívott volna meg nyáron magához. Egyébként a 9 hónap alatt már kétszer jönni akart,csak én nem éreztem,hogy szükség lenne rá annyit utazni neki,mivel nem is ismerjük egymást,egyszer találkoztunk. Ezután amikor mondta, hogy szeretne már újra látni és lesz ideje el jönni,akkor már nem mondtam nemet. Gondoltam,ha ennyit ér neki,hogy lásson,akkor csak jöjjön.
máj. 12. 17:15
 44/66 anonim ***** válasza:

Azert ma mar nincs is olyan messze, kb 2 ora lehet repulovel.

Te miert nem akartad h jojjon elobb?

Te mit varsz ettol a kapcsolattol? Szeretned megtartani ilyen felig platoi szinten?

máj. 12. 17:28
 45/66 A kérdező kommentje:

Ő nem repül. Neki az autó jobb.

Fene tudja mi ez,csak azért tettem fel a kérdést,mert nekem is fura,hogy egyszer látott és nem szűnt meg az irkálás és képes volt ide vezetni másfél napra. Én nem mentem volna oda miatta az biztos. Biztos bolond az agya

máj. 12. 17:43
 46/66 anonim ***** válasza:

Attol fugg, h mennyi idod van vesztegetni.

Ha mondjuk csaladot szeretnel, akkor mindenkeppen erdemes vegre elkezdeni nyilt lapokkal jatszani. Beszelni arrol, h merre tart a kapcsolat, ki mit is var el a masiktol.

Igazabol ez egy kis semmiseg, nem tul nagy energiabefektetessel tartja fenn az erdeklodesedet. Szerintem 9 honap alatt egy, de meg 3 vizit is, borzaszto keves. Mondjuk ehhez nem mondtad, h beszeltek-e telefonon napkozben peldaul.

Tortent legalabb egy csok most koztetek?

máj. 12. 17:58
 47/66 A kérdező kommentje:

Minden nap beszélünk persze

Majd lesz valami,végülis nem csak ő van a világon.

máj. 12. 18:39
 48/66 anonim ***** válasza:

Nana naaaa! Nem csak ő van a világon? Ne játszd meg magad. Bele vagy zúgva. Próbálod mutatni, hogy hidegen hagy. A kommentelések elején meg lehetett érezni a szíved fájdalmat a valaszaidból.

Valószínűleg beijedtél, hogy fel lett nyitva a szemed. Eroszaktevő a pali.

máj. 12. 19:04
 49/66 A kérdező kommentje:

Jaj ne akartál már helyettem gondolkodni kérlek. Amikor kiírtam előtte nap ment vissza.

Azóta már el telt 2 hét

Kérlek ne.. nem vagyok egy nyafogós típus

máj. 12. 19:20
 50/66 anonim ***** válasza:

Igazabol tudod te is...

Lehet azert is irtad ki a kerdest, h valaki megerositse a kepzeted.

Ha gondolod, varj meg a te nyari latogatasodig, majd latod.

De akkor jol ertem, h nincs is egy kozos nyelv, amit mindketten elfogadhatoan beszeltek?

máj. 12. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!