Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.
Az senkinek nem jut eszébe, hogy annyira tetszek neki,hogy azért jött ide? Úristen. 😀😀
Látom mindenkinek tragédia lett az élete azért vélekedik így. Sajnálom 😀
En egyaltalan nem voltam negativ, de mindegy. Szerintem a kommentelok zome amugy is csak egy pofaraesestol szeretne megkimelni, h realista, kevesbe almodozo valaszt adott.
Tovabbra is sok sikert👌
9 honapig tetszettel neki, csak nem ugy jottek ki a dolgok, h eddig tudjon jonni.
Lehet, h nos esetleg vagy van vkije, azert nem tudja surubben megoldani?
Azert ma mar nincs is olyan messze, kb 2 ora lehet repulovel.
Te miert nem akartad h jojjon elobb?
Te mit varsz ettol a kapcsolattol? Szeretned megtartani ilyen felig platoi szinten?
Ő nem repül. Neki az autó jobb.
Fene tudja mi ez,csak azért tettem fel a kérdést,mert nekem is fura,hogy egyszer látott és nem szűnt meg az irkálás és képes volt ide vezetni másfél napra. Én nem mentem volna oda miatta az biztos. Biztos bolond az agya
Attol fugg, h mennyi idod van vesztegetni.
Ha mondjuk csaladot szeretnel, akkor mindenkeppen erdemes vegre elkezdeni nyilt lapokkal jatszani. Beszelni arrol, h merre tart a kapcsolat, ki mit is var el a masiktol.
Igazabol ez egy kis semmiseg, nem tul nagy energiabefektetessel tartja fenn az erdeklodesedet. Szerintem 9 honap alatt egy, de meg 3 vizit is, borzaszto keves. Mondjuk ehhez nem mondtad, h beszeltek-e telefonon napkozben peldaul.
Tortent legalabb egy csok most koztetek?
Minden nap beszélünk persze
Majd lesz valami,végülis nem csak ő van a világon.
Nana naaaa! Nem csak ő van a világon? Ne játszd meg magad. Bele vagy zúgva. Próbálod mutatni, hogy hidegen hagy. A kommentelések elején meg lehetett érezni a szíved fájdalmat a valaszaidból.
Valószínűleg beijedtél, hogy fel lett nyitva a szemed. Eroszaktevő a pali.
Jaj ne akartál már helyettem gondolkodni kérlek. Amikor kiírtam előtte nap ment vissza.
Azóta már el telt 2 hét
Kérlek ne.. nem vagyok egy nyafogós típus
Igazabol tudod te is...
Lehet azert is irtad ki a kerdest, h valaki megerositse a kepzeted.
Ha gondolod, varj meg a te nyari latogatasodig, majd latod.
De akkor jol ertem, h nincs is egy kozos nyelv, amit mindketten elfogadhatoan beszeltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!