Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.
Figyelt kérdés
Képes valaki egy ismeretlen országba egy ismeretlen nő után menni akivel nem tervez semmit csak barátság? Nincsenek érzelmei. Mi ennek az értelme,hogy 1500km vezetett azért,hogy lásson 9 hónap után? Hollandiában is vannak nők,sőt...máj. 3. 19:06
51/66 A kérdező kommentje:
Nekem vannak kint barátaim. Nyilván nem a semmire megyek oda az idegenbe. Megyek nyaralok,a férfi nem lakik olyan messze,szóval majd ő jön oda hozzám. Nem vagyok hülye.
máj. 12. 21:53
52/66 anonim válasza:
De ha a férfi szervezi a kiutazást hozzá - mert ezt írtad, akkor hogy jönnek ide az ismerőseid? Úgy van neked kint ismerős, ahogy nekem. Sehogy!
53/66 anonim válasza:
Nézd csak! Amíg le nem tagadod. Bemasolom.
"31/52 A kérdező kommentje:
Hidd el hiába ír akárki bármit engem nem hat meg addig amíg engem az a bizonyos férfi naponta keres és tervezi a kiutazásom.
Egyszerűen csak a rosszindulat csöpög mindenkiből."
54/66 anonim válasza:
Egyaltalan nem ertem, h miert reagalsz ennyire tamadoan mindig, a leheto legjobb szandek vezerel valaszadasnal.
Nyilvan ugy is az lesz, ahogy azt majd te alakitod, itt csak elmondhatjak az emberek a meglatasaikat, de a vegen te dontesz.
55/66 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék,hogy újra találkozunk, de mivel eléggé elfoglalt így nyilván megbeszéltem a magyarokkal, hogy hozzájuk megyek így biztonságosabb. Aztán majd ő jön amikor tud. Nem tudok akkor menni amikor neki is jó,én is dolgozom. Majd ő alkalmazkodik. Változott a terv.
máj. 12. 22:12
56/66 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért.
máj. 12. 22:13
58/66 anonim válasza:
Na és ha nem titok, mennyi a korkülönbség köztetek?
59/66 A kérdező kommentje:
6 hónap.
máj. 13. 11:51
60/66 anonim válasza:
"Ha lenne valakije akkor nem hívott volna meg nyáron magához"
Ez elég naív gondolkodásra vall.
"biztos bolond az agya"
Neked mégis ő kell.... érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!