Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.
Egyenlőre nem szeretnék buta kérdéseket feltenni neki,nem akarom,hogy azt gondolja rámenős vagyok. Ha esetleg csak barátság,nekem úgy is jó,hiszen nyáron meg én fogok hozzá kiutazni a megbeszéltek szerint
Nem kell semmit túl komplikálni, csak kérdeztem jelenthet e többet az,hogy ide jött,vagy csak ott nem kap nőt, bár ez elég valószínűtlen.
Szóval nagyon csodálatos lehetek ha már egyszer el jött. Én már ennek is örülök mint mondtam,önbizalom növelés.
Csak barátság! Utazik 1500km-t, és nem mondd, nem tesz semmit annak érdekében, hogy érez valami mást, barátságon kívül... Nem! Mert nincs úgy.
Kíváncsi volt Magyarországra, meg barátilag rád. Ennyi és nem több!
Oké köszi a válaszokat.
Nem nézte meg Magyarországot, csak hozzám jött. Annyit amit látott az úton.
Majd kiderül. 2 hónap múlva én megyek hozzá.
"Miért is lenne egy magyar lánynak szerencséje"
pffffff
Legközelebb próbálkozz Dubaiban, ott biztos lesz.
Biztos, hogy nem érez semmit!
Hiába remenykedsz... Szimpla barátság.
Nekem volt tobb ilyen is. Ferfiban is van almokat kergeto tipus. Az angolnak mint kiderult, volt baratnoje, de irrealisan sokaig tartott a szex nelkuli de szerelmes rajongas. A nemet depressziozott es azt hajtogatta, hogy en ugysem akarom ot es nem varok ra, mialatt en voltam feltekeny. Ott se volt szex, pedig en akartam volna. Tiz ev mulva is irt, persze 9 ev szunet utan.
Van ilyen, de ha egyutt elnetek vagy egymas kozeleben, esetleg eltunne a varazs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!