Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.
Én konkrétan 3 évig reménykedtem egy nő fizikai kapcsolatában. Szeretett, imádott, rengeteget beszéltünk, hülyültünk... De semmi nem történt. Neki elég volt az ami volt. Próbált szegény tovább lépni, de képtelenség volt magasabb szintre emelni a kapcsolatot.Nagyon nehezen, de elfelejtettem. Gyönyörű Nő volt! Gyönyörű!!
Vannak ilyen emberek, kiknek elég egy bizonyos szint, és megrekednek ott. Na ez a holland bácsi, pont ilyen. Sajnálom kérdező
Én is úgy gondolom, hogy semmit nem akar tőled.9 hónap alatt semmi? Árulkodó jel!
30N
Itt válaszolok a privát üzenetedre!
1x látott 9 hónap alatt? Na most méginkább alátámasztottad a feltételezésem. Köszönöm szépen! No comment!
Amúgy mi lenne, ha megkérdeznék az emberek a másikat vagy egyértelműen kommunikálnának. Inkább akarva-akaratlanul húzzák egymás fejét, aztán van a nagy pislogás, hogy jajjj de azt hittem, hogy.. vagy reménykedtem, hogy...
A férfiak ha akarnak valamit, akkor valamilyen módon egyértelműen jelezni fogják, még a legfélénkebbjük is. Amelyik nem, azzal nem érdemes foglalkozni, ez ilyen egyszerű.
1x talalkoztatok. Szerinted mélyebb kapcsolatot akar, ha 9 hónap alatt semmi nem történt? Ne legyél nevetséges.
27.
Nem akarja a kérdező megkérdezni, mert akkor elveszhet a plátói szerelem varázsa. Ilyen egyszerű.
Jobb neki abban a reményben lennie, hogy a férfi akarja őt. Ez élteti a mindennapjait.
A kérdést is azért írta ki, hogy megerősítést kapjon. De helyette páran felnyitották a szemét. Ezert a 28. komment, ami láthatóan nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!