Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek érez valamit? 9...

Szerintetek érez valamit? 9 hónapja megismertem valakit külföldön. Nyelvtudás nélkül,1 óra hossza google fordítós kávézás. 9 hónapja minden nap ír. Pár napja megérkezett hozzám Magyarországra látogatóba.

Figyelt kérdés
Képes valaki egy ismeretlen országba egy ismeretlen nő után menni akivel nem tervez semmit csak barátság? Nincsenek érzelmei. Mi ennek az értelme,hogy 1500km vezetett azért,hogy lásson 9 hónap után? Hollandiában is vannak nők,sőt...

máj. 3. 19:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
63%

Én konkrétan 3 évig reménykedtem egy nő fizikai kapcsolatában. Szeretett, imádott, rengeteget beszéltünk, hülyültünk... De semmi nem történt. Neki elég volt az ami volt. Próbált szegény tovább lépni, de képtelenség volt magasabb szintre emelni a kapcsolatot.Nagyon nehezen, de elfelejtettem. Gyönyörű Nő volt! Gyönyörű!!

Vannak ilyen emberek, kiknek elég egy bizonyos szint, és megrekednek ott. Na ez a holland bácsi, pont ilyen. Sajnálom kérdező

máj. 10. 16:51
 22/66 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy semmit nem akar tőled.9 hónap alatt semmi? Árulkodó jel!

30N

máj. 10. 22:11
 23/66 A kérdező kommentje:
9 hónap beszélgetés után jött ide 2 héttel ezelőtt. Nem fordítva
máj. 10. 23:20
 24/66 anonim ***** válasza:

Itt válaszolok a privát üzenetedre!

1x látott 9 hónap alatt? Na most méginkább alátámasztottad a feltételezésem. Köszönöm szépen! No comment!

máj. 11. 03:43
 25/66 anonim ***** válasza:
0%
Egy Romaniaban elo Magyar ferfi ha erdekel kerdezo akkor irj ;)
máj. 11. 05:40
 26/66 anonim ***** válasza:
35%
25. Hollandia jobban érdekli....
máj. 11. 08:44
 27/66 anonim ***** válasza:

Amúgy mi lenne, ha megkérdeznék az emberek a másikat vagy egyértelműen kommunikálnának. Inkább akarva-akaratlanul húzzák egymás fejét, aztán van a nagy pislogás, hogy jajjj de azt hittem, hogy.. vagy reménykedtem, hogy...

A férfiak ha akarnak valamit, akkor valamilyen módon egyértelműen jelezni fogják, még a legfélénkebbjük is. Amelyik nem, azzal nem érdemes foglalkozni, ez ilyen egyszerű.

máj. 11. 08:47
 28/66 A kérdező kommentje:
Most nem tudom mi ez a sok negatív komment. Meglátogatott, azóta is ír minden nap, nem egyszer és most nyáron pedig én fogok hozzá menni
máj. 11. 09:02
 29/66 anonim ***** válasza:
47%

1x talalkoztatok. Szerinted mélyebb kapcsolatot akar, ha 9 hónap alatt semmi nem történt? Ne legyél nevetséges.

27.

Nem akarja a kérdező megkérdezni, mert akkor elveszhet a plátói szerelem varázsa. Ilyen egyszerű.

Jobb neki abban a reményben lennie, hogy a férfi akarja őt. Ez élteti a mindennapjait.

A kérdést is azért írta ki, hogy megerősítést kapjon. De helyette páran felnyitották a szemét. Ezert a 28. komment, ami láthatóan nem tetszik neki.

máj. 11. 09:06
 30/66 anonim ***** válasza:
29. Igazad van...(27.)
máj. 11. 09:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!