Mire érdemes költeni havi 30000 ft-ot cigi helyet hogy állandóan azt érezzem közben, hogy jól tettem? Hasonlóan amilyen jó érzés maga a cigizés...
Szóval függőséggel akarod kiváltani a függőséget? Nem érzed a problémát ezzel? Ez esetben alkohol, drog, online szerencsejáték...
Költsd pszichológusra, ennyiből ki jön kéthetente egy alkalom.
Amire szeretnéd. Én koncertjegyre, repjegyre (fapadoson, EU-n belül), fürdőjegyre, mozijegyre tudnám elkölteni. De ez én vagyok, te meg te vagy. Miért nem próbálsz ki új dolgokat? Ha akarsz venni ruhákat, szépségápolási termékeket, van rá ez a keret, hajrá.
Én egyébként alkoholra költöttem nevetségesen sok pénzt. Nekem az is egy motiváció volt arra, hogy ne igyak (nem vagyok teljesen absztinens, havi egyszer férjen bele, úgy gondolom, de a heti kétszeri kocsmázást, meg otthon iszogatást beszüntettem), hogy eldöntöttem, hogy külföldre költözök, és ahhoz kell pénz, és hol tudok a legkönnyebben visszavenni, a legkevesebb fájdalommal? Akkor, ha nem cseszem el a pénzem piára.
"Ha akarsz venni ruhákat, szépségápolási termékeket, van rá ez a keret, hajrá."
Ezek nem fognak meg a sport valóban hasznos te azt se fog meg.
Hát igen egy értelmes függőségre érdemes kiváltani hogy értelmetlent legalábbis szerintem.
Napi szinten élvezetet nyújtó dolog nem jut eszembe a károsokon és a sporton kívül.
Esetleg még az lenne jó, ha a közeledben él olyan kisgyerek, akinek a napi étkezése is problémát okoz, akkor a napi 1000 Ft-ból vinnél neki ételt, vagy ilyen alapvető dolgokat. Viszont ehhez tartanod kell vele személyes kapcsolatot, nehogy olyan helyre kerüljön a pénz ahol aztán pl cigire költik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!