Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire érdemes költeni havi...

Mire érdemes költeni havi 30000 ft-ot cigi helyet hogy állandóan azt érezzem közben, hogy jól tettem? Hasonlóan amilyen jó érzés maga a cigizés...

Figyelt kérdés
2024. jan. 31. 18:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Végülis az is jobb, bármire költi, mert nem a te egészségedet teszed tönkre cigarettával.
2024. febr. 1. 11:22
 22/25 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van olyan sport, ami tetszene. Miket próbáltál eddig? Általában úgy jelenik meg a sportolás a közgondolkodásban, hogy futni kell, meg nehéz dolgokat emelgetni, közben meg annyiféle van, próbáltál már korcsolyázni? Tánc, zumba? Falmászás? Túrázás? Lovaglás? Motorozás? (bár nem tekintik annyira sportnak, de ha a Forma1 az, akkor ez is), harcművészetek esetleg? Én egy darabig boxoltam, tudom, ez nem harcművészet, de rendkívül jó stresszlevezető módszer.

Vagy bármi más új hobbi. Nevelj növényeket az erkélyen, horgolj, fess, tanulj meg játszani egy hangszeren, iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, bármi.

Vagy csak tedd félre azt a havi 30K-t, aztán egy év múlva ünnepeld meg az egy éves mérföldköved azzal, hogy elmész valami nagyon szép helyre, vagy veszel egy háztartási gépet, új PC-t, vagy ilyesmi. Vagy ne egy célzott dologra költsd el, hanem csepegtesd bele az életszínvonalad növelésébe. Több pénzed van, tehát belefér, hogy az olcsó szalámi helyett a drágább sonkát vedd meg, vagy havi egyszer buli helyett hazataxizz, ahelyett, hogy magadnak vágnád a hajad, elmehetsz egy szalonba, vagy borbélyhoz hogy megcsinálják, rendelj házhoz kaját, vegyél minőségibb termékeket abból a pénzből.

2024. febr. 1. 15:24
 23/25 anonim ***** válasza:
Legyél szerelmes.
2024. febr. 1. 18:40
 24/25 A kérdező kommentje:
Annyit nem cigizem, hogy azt fedezze.
2024. febr. 1. 20:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Benzinre
2024. ápr. 18. 21:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!