Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen viselkedésmód...

Ez milyen viselkedésmód próbàl az illető meggyőzni valamiről ha nem sikerül ellened fordul?

Figyelt kérdés

Egy baràtnőmmel meg a volt közös baràtnőnkkel történt.A volt közös baràtnővel màr évek óta nem tartom a kapcsolatot mert kétszínűnek tartom.Időnként ràm írt és összevissza rizsàzott,próbàlt visszaszivàrogni különböző módon de nem voltam rà vevő.

Ez a baràtnőm is a nyàron megelégelte,hogy jàtssza a màrtírt és vele is voltak fura húzàsai és nem reagàlt a megkereséseire.Végül ez a nő ràkérdezett miért haragszik rà és ő pàr mondatban felvàzolt neki egy eseményt.Erre ez a màsik elkezdett rizsàzni,regényeket írt a konfliktusról egy szó sem esett annyit mondott nem tudta hogy ez őt így érinti meg nem tudta,hogy megbàntotta,nem volt szàndékos és ezutàn ment bele a sajàt érzelem vilàgàba,hogy neki milyen rossz és két hosszú üzenetet írt erről.Erre a baràtom annyit írt részéről a téma lezàrva.Akkor abbahagyta de írt neki pàr nap múlva hogy ő mekkoràt csalódott benne meg ha így viselkedik ő nem igaz baràtnő az üzenet elejét làtta a baràtnőm mondta a többit el se olvasta.Olyan személyiség tipúsról van szó aki àrtatlan képpel bevàgja ő nem tudta hogy megbàntott màst,rebbenéstelen arccal jàtssza a naivat.

tegnap 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokan örülnének neki, ha egy megszakadt kapcsolatnál a másik fél venné a fáradtságot és megkérdezné, hogy mi történt, próbálná tisztázni. Itt ennek ellenére nem sikerült közös nevezőre jutni, akkor el kell engedni. És amúgy lehet olyan, hogy valaki nem tudja, hogy megbántotta a másikat, akkor nem fog tudni mást mondani, csak ezt.
tegnap 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:

1- es az is egy opció,de ez a no tenyleg eleg jatszmazos.Én is azert szakitottam meg vele regen.Es a baratno reszerol nem az a konkret esemeny lehetett a fo kivalto ok hanem sok " aprosag" osszeadodott.

Olyat en is tapasztaltam valakivel,hogy orultem volna ha akarja tisztazni,nem akarta...menekult a tisztazastol

tegnap 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!