Meglàtàsotok szerint ez milyen viselkedésmód?
Figyelt kérdés
Úton voltunk egy " baràtnőmmel",külföldön.Egyre jobban az az érzésem ez elég felszínes kapcsolat.Nem volt neki apró pénze toalettre,elkezdte hajtogatni,hogy jaj ő most hogy megy el,ezen rugózott... adtam neki aprót az 10 cent híjàn elég volt így kifizettem mindkettőnknek kàrtyàval.Utàna egy szót se mondott,hogy köszönöm vagy ha lesz apróm megadom vagy mennyivel jövök neked.Ez 1,90 euro volt.Nem a pénzről van szó,hanem a viselkedéséről.Mindenhol szàmolgatja a pénzt,volt egy közös program a kiràndulàson nem volt kötelező de ment végül mindenki ő először alig akart jönni dràgànanak tartott rà kifizetni 3 eurót azt mondta vigyàzni kell a pénzére vagy az üzletekbe nem kért papír zacskót nehogy felszàmoljàk neki.Ilyen aprósàgokon spórol aztàn meg dràgàbb dolgokat vàsàrol magànak ugyanazon az úton.Ezt a toalettes dolgot eljàtszotta màsik benzinkútnál akkor mondtam neki menjen el a boltba ott a benzinkúton felvàltani a pénzt.Akkor az a baj,hogy nem szeretne felvàltani a sajàt pénzéből.Végül megelégeltem és egy helyen valamit ő fizetett tévedésből a két buszjegyet kifizette arra a programra ahova nem akart jönni,és mikor adtam neki oda a pénzt rà, mondtam leszàmoltam belőle az 1,90 eurót.Nem tetszett neki az arc kifejezéséből ítélve.Ez nem első eset.Tavaly szépen kifizettette velem a narancslét egy az egyik úton.Azért nem szóltam.Meg most hazafelé a taxiban is leakarta valamennyit csalni mivel én tovàbb utaztam...Akkor is mondtam nem a fele a megtett útnak hanem az egész az ő hàzàig.Mivel én a szomszéd településre utaztam a vàrosból.A kitérőt meg miatta csinàltuk vàroson belül így egy taxit kellett hívni és úgy szoktuk sajàt hàzàig ő fizeti a többit meg én.Nekem az a kitérő a taxival nem kellett volna ha ő nem jön és most annak is csak a felét akarta fizetni.A màsik mindig én hívom a taxit az én mobilomról...és màr kérdezi is melyik taxit hívod vagy hívod a taxit?Nem a pénz a legnagyobb gond hanem ez a cigànykodàs,a mód ahogy teszi.A màsiknak köszönömöt se mondok ha kipótol valamit anyagilag,meg se kérdezi mivel tartozii ez természetes neki.Ha fordítva van ő rögtön szàmolgat ki mennyit fizet.Egyszer egy kàvézóba ott maradt szàz forintja és azon rugózott mint akinek a fogàt húzzàk úgy ragaszkodik minden garasàhoz.Hazafelé a taxiba is szedegette össze a pénzt és akkor màr nekem pörgött a taxi óra.Gondolom azt vàrta ide ad egy minimàlis összeget,én meg mondom majd elintézem,utàna elszàmoljuk és majd nem lesz belőle semmi.ma 11:16
1/1 anonim válasza:
Ne haragudj, nem tudtam elolvasni.
Tagold, és tedd megjegyzésbe, ha a címben nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!