Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy toleràlnàtok az ilyen...

Hogy toleràlnàtok az ilyen viselkedésmódot?

Figyelt kérdés
Ha egy baràtnőtök a talàlka előtt akarja lemondani a programot.De nem meri konkretan mert tudja mi a velemenyem az ilyesmirol indirekt csinalja.Ezt jatszmazasnak erzem.Pl.kuld egy kepet amin viccesen az van felvazolva hogy erzi magat valaki ha emberek koze megy.Vagy ma rakerdezett akkor delutan dolgozok es elvileg nyolckor fejezek.Mondom igen es 20.10 szabad vagyok.Mar 3 napja ezt lefixaltuk.Es szerintem ilyenkor nem az van hogy az a gond introvertalt,vagy nincs kedve emberek koze menni,gondolom lenne vagy lennenek mas programok is es o kenye- kedve szerint rakosgatna az embereket,programokat.Es inkabb kifogasokat keresne amit szemely szerint nem becsulok.Aztan csodalkozik ha neki rossz,maga alatt van nem hivja,nem ir ra senki.Aki pillanatnyi hangulatai alapjan modosit programokat masoktol se varjon elkotelezettseget.Hol vannak olyankor azok akik miatt dobja a masikat?Vagy neki senki se fontos igazan csak o onmaganak.Azt a nezetet vallom ha valakivel megbeszelek valamit ahhoz tartom magam es nem fogok valtoztatni rajta,mas miatt kidobni valakit.Szamomra azok akikkel talalkozom,tartom a kapcsolatot egyforma ertekuek.
2023. jún. 30. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne tokolj annyit, koptasd le. Csicskanak tart, elvezi ha szivathat. Hagyd a fenebe.
2023. jún. 30. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Volt ilyen barátnőm, és introvertáltként is rhadtul zavart, így lekoptattam.
2023. júl. 1. 13:59
 3/3 A kérdező kommentje:
2-es probaltad megbeszelni vele vagy ertelmetlen?
2023. júl. 1. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!