Mi a véleményetek erről a két esetről, viselkedésmódról?
A volt kolléganőm,akivel már régebbről is ismerjük egymást,3hónappal ezelőtt beharangozta,többször is utalt rá hogy születésnapja alkalmából vacsorát fog tartani mivel kerek számot ünnepel és termet fog kibérelni,már a menüt is mondta mi lesz,meg a tortákat melyik cukrász fogja csinálni.30 vendéget tervezett hivni.Azóta semmi.Találkoztunk kétszer is azóta és nem tett róla emlitést.Láttam a társasági oldalon,hogy születésnapján rakott fel
otthoni képeket ahol a nagyon szűk baráti,családi köre volt jelen.Nem baj ha nem tartja a vacsorát, de ha már annyiszor emlegette mondhatott volna annyit,hogy bocsi de nem lesz belőle semmi.Gondoltam azért köszönteni személyesen is ajándékkal-nem tudom kellene-e(ő is köszöntött,meg ott volt az én összejövetelmene),mert üzenetben megtettem, szeméylesen eddig nem akartam mert vártam mi lesz azzal a vacsorával ami pár héttel későbbre volt tervezve mint a születésnapja,de ennek már két hónapja,igy ez már tárgytalan.
Egy másik barátnőm,aki egyben az unokanővérem is tavaly nyáron diplomált.Ő meg egy diplomálási ebédet jelentett be,hónapokkal a diplomálása előtt ahol négyen lettünk volna,de utána az is elmaradt, szóvá se tette.Pedig igérgette,az éttermet is mondta melyik lesz.Azóta volt a szülinapi vacsorája-igy szülinapjára adtam az ajándékot amit valójában a diplomálásra szántam,előre megvettem,ha már mindenki igy igérget és semmit nem valósit meg,diplomálási ajándékot nem adtam neki.A diplomálására az egytemen nem hivott,nem is mondta konkrétan mikor fog diplomálni.
Ti nem éreznétek,hogy lóvá tettek benneteket?Nem az ebéd meg a vacsora hiányzik.De ha már igérek valamit akkor vagy betartom vagy szólok,hogy tárgytalan az egész.Ha meg nincs anyagi keretem,az utóbbi esetben biztos nem ez volt a gond,akkor is lehet szólni,hogy nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!