A kövér embereknek tényleg akkora önbizalmuk van, mint ahogy mutatják vagy azért a lelkük mélyén ők is tudják, hogy nem oké?
Vagyis a neten és élőben is sokszor lehet azt tapasztalni, hogy elhízott emberek büszkén nyilatkoznak arról, hogy milyen jó így nekik és ez az ideális. A férfiak mondják, hogy nekik tekintélyt ad a pocakjuk és látszik legalább jól tudnak enni, nem nyámnyilák. Nők meg azt mondják "csak a kutyák játszanak csontokkal", valódi férfiak a telt formákra buknak, legyen jól mit fogni.
Holott a valóságban sokkal előnyösebb lenne nekik is, ha normál súlyúak lennének, jobban menne a mozgás, sokkal kevesebb eséllyel lennének cukorbetegek, de sok közegben azt látom még a vékonyabbakat piszkálják, "mi az, hogy nem hurkával eszed a kolbászt, nem tudod mi a jó élet" meg ehhez hasonló f.szságok.
"Mit is irigyeljek rajta? Azt, hogy az egészséges napi 2000-2500 kcal-a helyett, ő a 2-3-szorosát eszi meg egy nap, vagy mondjuk majd az ízületi fájdalmait irigyeljem?"
Menni nem tudnak, a lábukat meg kell műteni, szétmegy a térdük és valóban a normál adag 3-szorosát eszik meg! Onnan tudom hogy láttam! ;)
Engem nem zavarna ha a normál adag 10-szeresét enné sem, ha nem előlem eszi el.
Az egészségi problémái sem tartoznak rám, én ugyan nem aggódnék miattuk.
"Saját jól felfogott érdeketek, hogy legyenek kövérek is: ha mindenki olyan csinos lenne, mint ti, a kutya sem venne észre benneteket."
🤣🤷🤦👏
Csak gratulálni tudok az ilyen alacsony értelmi szintű gondolkodásodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!