Vékony embereknek nem lehetnek hormonproblémáik?
A nőgyógyász elküldött hormonvizsgálatra felnőttkori nagy, fájdalmas, gyulladt pattanásokkal.
Szerinte tesztoszteron túltengésem van, szedjek fogamzásgátlót.
Elmentem egy endokrinológushoz, aki azt mondta, hogy nem hogy magas a tesztoszteronom, hanem alacsony, nincs nekem semmi hormonproblémám, mert akkor kövér lennék, ami nem vagyok, szedjek fogamzásgátlót.
Próbáltam a fogamzásgátlót, valóban javított a bőröm állapotán, de teljesen tönkretett máshogy.
Vékonyan nem lehetnek hormonális bajaim?
Én is vékony vagyok mégis szoktak lenni gyulladt pattanásaim mint neked.
A vállam a hátam s a arcomon főleg.De ez már sok éve.
23 at töltöm de középiskola óta ez van.
Valszeg nekem is van valami a háttérben de én úgy élek ezzel együtt hogy nem mozdulok ki sokat.
Szerintem félreértetted amit az orvos mondott, mert ez így nem állja meg a helyét. Vékonyan is lehetnek hormonproblémáid, igen. Ajánlom hogy fogyassz fitoösztrogéneket, az rendbe tud hozni sok mindent. A fogamzásgátló elég rossz ötlet volt.
Egyébként ha teljesen elhagyod a cukrot, akkor látványosan szebb lesz a bőröd már az első héten is, a jobb endokrinológusok is ezt javasolják.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, hallottam már róla, ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!