Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kövér embereknek tényleg...

A kövér embereknek tényleg akkora önbizalmuk van, mint ahogy mutatják vagy azért a lelkük mélyén ők is tudják, hogy nem oké?

Figyelt kérdés

Vagyis a neten és élőben is sokszor lehet azt tapasztalni, hogy elhízott emberek büszkén nyilatkoznak arról, hogy milyen jó így nekik és ez az ideális. A férfiak mondják, hogy nekik tekintélyt ad a pocakjuk és látszik legalább jól tudnak enni, nem nyámnyilák. Nők meg azt mondják "csak a kutyák játszanak csontokkal", valódi férfiak a telt formákra buknak, legyen jól mit fogni.

Holott a valóságban sokkal előnyösebb lenne nekik is, ha normál súlyúak lennének, jobban menne a mozgás, sokkal kevesebb eséllyel lennének cukorbetegek, de sok közegben azt látom még a vékonyabbakat piszkálják, "mi az, hogy nem hurkával eszed a kolbászt, nem tudod mi a jó élet" meg ehhez hasonló f.szságok.

jan. 21. 19:12
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
64%

#19 ugyanígy vagyok!

A kövér nők nyugodt szívvel gondolják úgy, hogy ők piszkálhatják a vékony nőket, de ha őket mernék valamilyen csúnya szóval illetni, akkor menne a hiszti, hogy hogy merészelik ezt csinálni.

jan. 22. 10:26
 22/54 anonim ***** válasza:
64%

Van, aki meg átnéz rajtam, na bumm...és akkor mi van? De itt most arról van szó, hogy sok kövér irigykedik a vékonyakra, de miért, miközben állítólag nekik hű.. de nagy önbizalmuk van.

"Mert ők vannak többségben." :D Na, és ezt te honnan tudod?

jan. 22. 10:27
 23/54 A kérdező kommentje:
Én vékonyabb vagyok és nekem is sokszor azt mondják "nem vagy megemberesedve" és majd, ha megnősülök akkor meghízom, ha meg nem, az azt jelenti, hogy "az asszony" nem főz jól.
jan. 22. 10:46
 24/54 anonim ***** válasza:

17es vagyok:

23: Akik ilyeneket mondanak, azok finoman fogalmazva sem értelmes emberek, és el tudom képzelni, hogy nézhetnek ki.

jan. 22. 10:48
 25/54 anonim ***** válasza:
17%

Úgy látszik, mégsem "na bumm" mert ragaszkodsz ahhoz, hogy téged a többség irigy pillantásokkal kísér, ezt kétségbe sem lehet vonni. Innen tudom.

jan. 22. 10:51
 26/54 anonim ***** válasza:
67%

Most te egy irigy kövér ember vagy? Vagy miért foglalkoztat téged az, hogy engem hány ember néz meg, abból mennyi irigy és mennyi nem?

Vagy neked nincs semmi életed, ezért foglalkozol most velem?

jan. 22. 10:59
 27/54 anonim ***** válasza:
0%

Nem az alakodat irigylem, enyém is elfogadható, a tiédet meg nem is láttam.

Az irritál, hogy nem tudsz /sok más sem/ egyszerűen elégedett lenni a külsőddel, fontos, hogy másoknál jobbnak érezd magad, és sokan irigyeljenek.

jan. 22. 11:09
 28/54 anonim ***** válasza:
28%

Annyira belelovalod magad a kötekedésbe, hogy észre sem veszed azt, hogy nem én nem vagyok megelégedve magammal, hanem azok, akik irigykedve néznek rám. Én teljesen meg vagyok magammal elégedve, büszke is vagyok rá, ahogy kinézek.

Ha tudtad volna értelmezni a 19-es válaszomat, akkor a mostani, 27-es, meg sem született volna.

Idézek belőle:

"Ha én nem illetek se rossz szóval, se rossz tekintettel a kövérek felé, akkor ugyanezt vissszafelé is elvárom. Csak visszafelé már ezt nem kapom meg, hanem jönnek az irigy pillantások. De ők miért irigykednek rám? Mindenkinek ott a lehetősége, hogy sportos, vékony legyen, csak tenni kell érte. Ilyen egyszerű."

Szóval, ki nincs megelégedve saját külsejével? Figyelj, végig megyek egyszerű ruhában és máris kapom az ilyen pillantásokat? Akkor mégis mi a fenét csináltam azon kívül, hogy akkor éppen ott voltam? Na, ezt magyarázd ki, ha tudod! De nem fogod tudni!

jan. 22. 11:15
 29/54 anonim ***** válasza:
0%

Értelmezési gond van, átfogalmazom: Az irritál, hogy nem tudsz csak egyszerűen elégedett lenni a külsőddel, hanem az is fontos, hogy másoknál stb.

Szóval nem azt írtam, hogy te nem vagy elégedett a külsőddel, hanem azt, hogy ez neked irigy pillantások nélkül kevés.

Ennyi.

jan. 22. 11:57
 30/54 anonim ***** válasza:
39%

Jó, akkor kívánom neked is, hogy kapj fintorgó és fura pillantásokat bele a szemedbe!

Még egyszer hangsúlyozom, lesz..rom, hogy ki irigy, legyenek irigyek, nem érdekel, de legalább ne lássam, mert nem vagyok rájuk kíváncsi.

Nem nekem van értelmezési problémám, hanem neked.

Hol írtam egyébként, hogy nekem kellene az irigy pillantások, mert enélkül kevés lenne ez? Ezt csak te költötted bele, mert azt hiszed, ha már leírom, hogy én ezt a negatív dolgot tapasztalom, akkor ez nekem csak azért is kell, mert nincs önbizalmam..stb.

Szerintem pont, hogy magadról beszélsz, és ezt próbálod kivetíteni rám. Irigyelsz engem, mert rám irigyek, mert te nem kapsz ilyen irigy pillantásokat. Szívesen átadom neked, ha neked ez hiányzik.

jan. 22. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!