Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz az hogy a kövér emberekne...

Igaz az hogy a kövér embereknek nem látszik a vénájuk a soványaknak meg szépen látszik mindenűtt?

Figyelt kérdés

Én 168 cm vagyok s sajnos 86 kg. A héten vettek tőlem vért s nem találták a vénám a jobb kezemen de azért beleszurtak. Azután elő kellett vegyem a bal jezem s onnan vett cért egy magyar nő, de motyogott hogy nagyon kevés a vénám s egyszer megszünik.

Anyu sajnos sovány, 157 cm s 62 jg s van vénája ami szépen látszik a kézfején is. Nekem a kezem is párnás. Minden esetben a kövérbek nincs vénáha, a soványnak meg van? S ha egyszer nem lesz vénám vagy még hízpk akkor hogy fognak tőlem vért venni?

2019. nov. 17. 14:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Eddig se volt vénám vagyis rossz vénám volt mert sajnos vékony. De eddig más labirokban voltam ahol román fiatal nők vettek vért s addig nem szúrtak meg mig nem találták a vébám, volt hogy sokáig kereste de akkor sem szúrt meg kétszer. S kedvesen is beszéltek, ez a magyar nö meg nem volt barátságos. Meg enbek a nőnek fájtak a szúrásai végig, másfele meg alig éreztem.
2019. nov. 17. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy nincs vénád. Ott van, csak jól elbújt.

Nyilván minél vastagabb zsírréteg fedi, annál nehezebb szúrásnál megtalálni, hisz nem látszik át.

2019. nov. 17. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
igen, kövéreknek kevésbé látszik. viszont attól is függ, mennyi vizet ittál előtte. mindig igyál vizet a vérvétel előtt, de ne csak közvetlenül előtte, hanem 1-2 órával előtte kezdd el.
2019. nov. 17. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én jó nagy darab vagyok és nekem soha nincs probléma azzal, hogy megtalálják. Ez attól is függ, hogy mennyire gyakorlott a szurkáló ember. Egy újabb nővért sokszor lehet, hogy kevésbé könnyen talál meg egy vékonyabb vénát mert még nincs elég gyakorlata.

Persze, egy vékonyabb emberen könnyebb lehet megtalálni az ereket/vénákat, de nem feltétlenül, mert volt már olyan, hogy anyámmal egyszerre mentünk (ő jóval soványabb, mint én) és őt többször megszurkálták, mert a nővér nem tudta eltalálni, amit kellett nekem meg elsőre beletaláltak...

Meg akkor ott van, amit az előző írt, hogy a víz se mindegy... Meg még ezer másik dolog.

2019. nov. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!