Igaz az hogy a kövér embereknek nem látszik a vénájuk a soványaknak meg szépen látszik mindenűtt?
Én 168 cm vagyok s sajnos 86 kg. A héten vettek tőlem vért s nem találták a vénám a jobb kezemen de azért beleszurtak. Azután elő kellett vegyem a bal jezem s onnan vett cért egy magyar nő, de motyogott hogy nagyon kevés a vénám s egyszer megszünik.
Anyu sajnos sovány, 157 cm s 62 jg s van vénája ami szépen látszik a kézfején is. Nekem a kezem is párnás. Minden esetben a kövérbek nincs vénáha, a soványnak meg van? S ha egyszer nem lesz vénám vagy még hízpk akkor hogy fognak tőlem vért venni?
Nincs olyan, hogy nincs vénád. Ott van, csak jól elbújt.
Nyilván minél vastagabb zsírréteg fedi, annál nehezebb szúrásnál megtalálni, hisz nem látszik át.
Én jó nagy darab vagyok és nekem soha nincs probléma azzal, hogy megtalálják. Ez attól is függ, hogy mennyire gyakorlott a szurkáló ember. Egy újabb nővért sokszor lehet, hogy kevésbé könnyen talál meg egy vékonyabb vénát mert még nincs elég gyakorlata.
Persze, egy vékonyabb emberen könnyebb lehet megtalálni az ereket/vénákat, de nem feltétlenül, mert volt már olyan, hogy anyámmal egyszerre mentünk (ő jóval soványabb, mint én) és őt többször megszurkálták, mert a nővér nem tudta eltalálni, amit kellett nekem meg elsőre beletaláltak...
Meg akkor ott van, amit az előző írt, hogy a víz se mindegy... Meg még ezer másik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!