Lupui Iza (160gramm blog szerzője) miért kövér?
Attól mert neki nem használ ez másoknak meg igen
Pl anyukamnak is Aki 30kgt fogyott így és rendbejött a cukra
Oké, de ha neki nem használ, akkor minek épít rá egy blogot, amihez az arcát adja (kövéren)?
A blog egyébként tetszik és a kontent is jó, csak nekem nagyon fura, hogy valaki olyan beszél ilyen dolgokról, aki be van hízva. Hiteltelen lesz tőle kissé.
Pont azért, mert 160 gramm szénhidrát KEGYETLENÜL sok, akármennyien próbálják bebeszélni, hogy ez kevés lenne.
Ebben a 160 grammban semmilyen logika nincs. Ez az 1300 kalóriás bullshiten nyugszik. A kalóriaszámítás és az étkezés párhuzama, meg az “üldözzük a zsírt, mert hízlal, zabálj inkább pufirizst és szénhidrátdús, teljes kiőrlésű sz*rokat” ajánlások a legfatálisabb elméletek a “lapos a Föld” teória óta. Pláne, ha az ember inzulinrezisztens, és eleve TILTAKOZIK a szervezete ekkora dózisú szénhidrátbevitel ellen!
40-60-80 gramm szénhidráttal már nagyon szépen lehet fogyni.
De ezen belül legalább ennyire fontos az ételek glikémiás indexe, hogy mennyire emeli meg a vércukorszintet.
Mondom ezt úgy, hogy napi 40-50 gramm szénhidrát mellett (majdnem keto) 4 éve tartom a súlyomat.
Az étkezésem legnagyobb százalékát zsírok és fehérjék teszik ki, és csak minimális mennyiségben alacsony glikémiás indexű szénhidrátok.
Utolsó, nem kell a ketolobbi, van, hogy 200 g CH-t eszem egy nap, mivel szinte mindennap edzem valamit, amikor keményebb súlyzós edzést tolok, akkor emelem fel 200-ra.
56 kiló vagyok és izmos.
Egyébként a 160g diéta egy irányzat, nem feltétlenül 160g-t eszik mindenki, aki követi. Ezt személyre szokták szabni. Én 100-zal kezdtem, rosszul voltam, erőtlen voltam, romlott a teljesítményem. Most, hogy majdnem a dupláját is megeszem akár, semmi bajom, megy az edzés, jól alszom stb.
A kérdés nem is erre irányult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!