Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lupui Iza (160gramm blog...

Lupui Iza (160gramm blog szerzője) miért kövér?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy IR-es, magam is az vagyok. Tudom, hogy nehéz így a fogyás, de hogy lehet a 160 g diéta tanítója, szószólója ennyire széthízva?

2019. aug. 26. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Attól mert neki nem használ ez másoknak meg igen

Pl anyukamnak is Aki 30kgt fogyott így és rendbejött a cukra

2019. aug. 26. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Oké, de ha neki nem használ, akkor minek épít rá egy blogot, amihez az arcát adja (kövéren)?

A blog egyébként tetszik és a kontent is jó, csak nekem nagyon fura, hogy valaki olyan beszél ilyen dolgokról, aki be van hízva. Hiteltelen lesz tőle kissé.

2019. aug. 26. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont azért, mert 160 gramm szénhidrát KEGYETLENÜL sok, akármennyien próbálják bebeszélni, hogy ez kevés lenne.

Ebben a 160 grammban semmilyen logika nincs. Ez az 1300 kalóriás bullshiten nyugszik. A kalóriaszámítás és az étkezés párhuzama, meg az “üldözzük a zsírt, mert hízlal, zabálj inkább pufirizst és szénhidrátdús, teljes kiőrlésű sz*rokat” ajánlások a legfatálisabb elméletek a “lapos a Föld” teória óta. Pláne, ha az ember inzulinrezisztens, és eleve TILTAKOZIK a szervezete ekkora dózisú szénhidrátbevitel ellen!

40-60-80 gramm szénhidráttal már nagyon szépen lehet fogyni.

De ezen belül legalább ennyire fontos az ételek glikémiás indexe, hogy mennyire emeli meg a vércukorszintet.

Mondom ezt úgy, hogy napi 40-50 gramm szénhidrát mellett (majdnem keto) 4 éve tartom a súlyomat.

Az étkezésem legnagyobb százalékát zsírok és fehérjék teszik ki, és csak minimális mennyiségben alacsony glikémiás indexű szénhidrátok.

2020. jan. 21. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem kell a ketolobbi, van, hogy 200 g CH-t eszem egy nap, mivel szinte mindennap edzem valamit, amikor keményebb súlyzós edzést tolok, akkor emelem fel 200-ra.

56 kiló vagyok és izmos.

Egyébként a 160g diéta egy irányzat, nem feltétlenül 160g-t eszik mindenki, aki követi. Ezt személyre szokták szabni. Én 100-zal kezdtem, rosszul voltam, erőtlen voltam, romlott a teljesítményem. Most, hogy majdnem a dupláját is megeszem akár, semmi bajom, megy az edzés, jól alszom stb.

A kérdés nem is erre irányult.

2020. jan. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!