Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tinik miért cikiznek szóloga...

A tinik miért cikiznek szólogatnak be idegen embereknek?

Figyelt kérdés
Én úgy látom,hogy nagyon nagyra vannak magukkal,felvesznek izléstelen cuccokat,de engem szólnak meg,ha felveszek egy rövidebb szoknyát.Huszas vagyok amúgy.Még le sem érettségiztek,de mivel 16ig tanköteles nem is biztos hogy le fognak érettségizni,semmit nem tudnak az életemről,de nevetgélnek beszólnak.ÉN nem voltam ilyen tini senkin nem nevettem.Piszkára fogyizzák magukat,s aki nem diétázik hanem kisportolt teste van,mivel nem vézna kinevetik,és beszólnak neki.Nem tudom milyen jogon.Nekem több papírom van,többet értem el,de engem szapulnak?MIért vannak igy nagyra magukkal,mégis mit értek el.Nagyon gázak.Várom a tinik válaszát!

2015. szept. 3. 08:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, azt hiszik hogy övék a világ. Amúgy minden tini anno ezt hitte. Igaz még nem sokat tudnak az életről, de majd eljön az ideje mikor felnőnek. Ne foglalkozz velük.

Amúgy a te érved hogy neked több papírod van meg hasonló az sem jelent sokkal többet, abszolút érett intelligencia kell ami nem papírban, érettségiben, bizonyítványban mérhető!

2015. szept. 3. 08:51
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
"Nekem több papírom van,többet értem el,de engem szapulnak?" Nagy lovon vagy, le ne ess! Megsértett pár tini és mint egy óvodás kisgyerek úgy hisztizel...
2015. szept. 3. 08:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát hallottam már olyat,hogy valakinek beszóltak,felnőttek,az utána megkerestette az embereivel és...S felnőttekről beszélünk.Ha valaki épp mélyponton van s beszólnak neki,nem lehet tudni mit hoznak elő belőle.
2015. szept. 3. 09:00
 4/15 anonim válasza:
26%
Mert nem vágta őket még jól pofán senki. nem épp a szülőre, vagy az utcai járókelőre gondolok, megcsapják ám ezek egymást, ha elpattan a cérna. Legközelebb meg is gondolja majd, kinek szóljon be, mert ki tudja, lehet, hogy épp egy hasonszőrű piszkafa fejeli meg annyira, hogy a következő szülinapjára orrplasztikára spórolhat a család...
2015. szept. 3. 09:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen,épp ezt irtam én is előbb.Soha nem lehet tudni.:)
2015. szept. 3. 09:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. Barátnőmmel sétáltunk a parkban és már kezdett sötétedni. 4-en mögénk verődtek és megjegyzéseket tettek a fenekére. Megfordultam és az elsőt akit értem kiütöttem mint a sz.rt. Úgy szaladtak szét, mintha közéjük lőttek volna:D
2015. szept. 3. 09:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Csak addig szólogatnak be amíg Vki ki nem üti őket,úgy hogy a nénó viszi el-)
2015. szept. 3. 09:42
 8/15 anonim ***** válasza:
A beszólogatás - főleg az internetes fórumokon - nem korfüggő. Egyesek ezzel kompenzálnak valamit, lehetőleg védett helyről. (Véd a galeri, véd az internetes nehéz azonosíthatóság.)
2015. szept. 3. 10:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez a nevelés teljes hiánya,amit pótolni kell utólag ,néhány jól irányzott ütéssel. Ebből tanul az ilyen kis tinipatkány másból nem.
2015. szept. 3. 13:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát itt sokan keménykednek...

Volt munkatársamnak, aki egy filigrán, alacsony fiú, egy csoport 12-14 éves kissrác szólt be. Hazafelé tartott, a szokásos buszmegállóban állt, Budapest külterületén, és ugye mi gyakran később végeztünk, volt, hogy este fél 9-kor kellett buszra várni azon az elhagyatott helyen. Nos ő visszaszólt, erre körbevették és rugdosni kezdték, meg a laptoptáskáját ráncigálták. Szerencséjére jött a busz.

Leírása szerint "fehér, újgazdag kölykök" voltak...

Nyugi ezeket nem érdekli és nem is tudják, hány papírod, ha látják, hogy vevő vagy rá, akkor szekálni fognak.

2015. szept. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!