Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tinik miért cikiznek szóloga...

A tinik miért cikiznek szólogatnak be idegen embereknek?

Figyelt kérdés
Én úgy látom,hogy nagyon nagyra vannak magukkal,felvesznek izléstelen cuccokat,de engem szólnak meg,ha felveszek egy rövidebb szoknyát.Huszas vagyok amúgy.Még le sem érettségiztek,de mivel 16ig tanköteles nem is biztos hogy le fognak érettségizni,semmit nem tudnak az életemről,de nevetgélnek beszólnak.ÉN nem voltam ilyen tini senkin nem nevettem.Piszkára fogyizzák magukat,s aki nem diétázik hanem kisportolt teste van,mivel nem vézna kinevetik,és beszólnak neki.Nem tudom milyen jogon.Nekem több papírom van,többet értem el,de engem szapulnak?MIért vannak igy nagyra magukkal,mégis mit értek el.Nagyon gázak.Várom a tinik válaszát!

2015. szept. 3. 08:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyiks ismerősömet lekövéreztèk,azóta fogyozik pedig àtlag testalkatú.A baràtjànak vannak arab ismerősei.Tudtàk hogy a csapat melyik busszal jàr.Csak szóban figyelmeztettèk hogy ez nem szép dolog volt.Így is lehet.
2015. szept. 3. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno koliban voltak ilyen jellegű problémáim, a testalkatommal cikiztek. És mivel csendben szenvedő típus vagyok, pszichológusnál kötöttem ki. Annyira undorító, hogy nem tudnak belegondolni abba, hogy ők jól szórakoznak, de lehet hogy mást idegileg tönkretesznek, még ha nem is látszik rajta...
2015. szept. 3. 21:36
 13/15 Sidel ***** válasza:
Manapság nagy gondok vannak, nem csak a tinik hozzáállásával. A dolgok korábban kezdődnek. Édesanyám tanítónő, és ő mesélte, hogy a kolléganőjének egy elsős (általános iskola!!!) kisgyerek szólt be a sulikezdést követő második nap, de úgy, hogy az sírva fakadt.
2015. szept. 4. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:

# 13

Ez inkább csak a tanárnő inkompetenciáját mutatja.

2015. szept. 4. 09:58
 15/15 anonim válasza:

Én sohasem szólok be másoknak. Bántottak eleget, és amúgy sem vagyok ilyen. Amúgy nekem is elegem van az ilyen f**okból, kérdező!

16F

2015. szept. 4. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!