Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kövér embereknek tényleg...

A kövér embereknek tényleg akkora önbizalmuk van, mint ahogy mutatják vagy azért a lelkük mélyén ők is tudják, hogy nem oké?

Figyelt kérdés

Vagyis a neten és élőben is sokszor lehet azt tapasztalni, hogy elhízott emberek büszkén nyilatkoznak arról, hogy milyen jó így nekik és ez az ideális. A férfiak mondják, hogy nekik tekintélyt ad a pocakjuk és látszik legalább jól tudnak enni, nem nyámnyilák. Nők meg azt mondják "csak a kutyák játszanak csontokkal", valódi férfiak a telt formákra buknak, legyen jól mit fogni.

Holott a valóságban sokkal előnyösebb lenne nekik is, ha normál súlyúak lennének, jobban menne a mozgás, sokkal kevesebb eséllyel lennének cukorbetegek, de sok közegben azt látom még a vékonyabbakat piszkálják, "mi az, hogy nem hurkával eszed a kolbászt, nem tudod mi a jó élet" meg ehhez hasonló f.szságok.

jan. 21. 19:12
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
49%

Én kövér vagyok, de nem igazán értem miért kellene szégyellni magam. A vékonyak is büszkék magukra, sportosak is, akkor én miért ne lehetnék az?

23f

jan. 22. 20:58
 32/54 anonim ***** válasza:
79%

Sose bántak a kövérekkel kesztyűs kézzel "Digi-dagi daganat..." és társai.

Én is voltam nehézsúlyú, van tapasztalatom bőven.

jan. 22. 23:04
 33/54 anonim ***** válasza:

"Amikor a saját szememmel tapasztalom, hogy ahogy végig mérnek a kövér csajok, abból csak az irigység sugárzik. Ez nálam nem önértékelési probléma."

Savanyú a szőlő effektus!

"Ja, és a legtöbb kövér szájából is gyakran elhangzik, hogy ők semmit se esznek, de még a levegőtől is híznak...stb."

Ismerősömnél ez úgy néz ki hogy kb. 150-es vágósúllyal 3 tányér főételt megeszik és akkor még hol van a leves meg a desszert!

A levegőtől híznak! 😮‍💨🤏🚬

jan. 22. 23:09
 34/54 anonim ***** válasza:
79%

Azt is kérdezd mennyit mozognak! Kb. semennyit!

Kocsival mennek, vagy egy-két lépés a környéken, persze a sütike-csokika az megy vagonszámra!

https://www.youtube.com/watch?v=S8LM4SZW70U

jan. 22. 23:12
 35/54 anonim ***** válasza:
70%

#30 Még jó hogy kapod az elismerő tekinteteket, a lihegő nyelveket és a kedves bókokat! Nekem is van egy ilyen nő ismerősöm, konkrétan tapadnak rá a férfiak! Vagy 230 kilós malacnak kéne lenni, hogy megvető pillantásokat kapjál és mindenki undorkodva beszéljen rólad?

Még szép hogy jól esik, ha ezt a környezeted visszajelzi és ezt tudni kell élvezni, elfogadni!

Ez az önbizalom!

jan. 22. 23:17
 36/54 anonim ***** válasza:

#35 "Még szép hogy jól esik, ha ezt a környezeted visszajelzi és ezt tudni kell élvezni, elfogadni!

Ez az önbizalom!"

Az említett esetben a visszajelzés inkább nárcisztikus ellátmány. Mert az említettnél többről van szó, mint az elismerés besöprése. Az a megnyilvánulás nagyon hasonlít a nárcisztikus dühre.

Megjegyezném még, hogy az ÖNbizalom éppen NEM mások elismerésétől, visszajelzésétől függ.

jan. 23. 10:33
 37/54 anonim ***** válasza:
Én csak azt írtam hogy tudja élvezni a pozitív külső visszajelzéseket, de ha nincsenek az se baj.
jan. 23. 10:37
 38/54 anonim ***** válasza:
Az is önbizalomhiány ha nem tudja elfogadni a bókokat, dicséreteket.
jan. 23. 10:39
 39/54 anonim ***** válasza:
67%

Na, hogy tisztázzuk, mert látom, hogy sokan nem értitek, amit írtam.

100%-ban meg vagyok magammal elégedve, büszke is vagyok arra, amit elértem. Jól esik, ha megdicsérnek, viszont az önbizalmam nem ettől függ. Saját magamnak akarok megfelelni, magam vagyok a mérce. Az önbizalmam teljesen a helyén van.

Ami viszont nem tetszik, az, ahogyan egyes kövér csajok arcán kiütközik az irigység, a fintor, hogy én hogy merek így kinézni, ők meg nem.

Soha nem illetek rossz szóval senkit, de ugyanezt én is elvárom visszafelé.

Lehet utánam csinálni, ha ezt az alakot irigylik. Viszont ilyenkor jönnek a km hosszúságú kifogások.

De, akkor minek irigykednek?!

jan. 23. 10:47
 40/54 anonim ***** válasza:
34%
Ne kérdezd, az irigység mindig abból fakad hogy ők is szeretnének olyanok lenni mint te, csak valamilyen oknál fogva (vagy mert így döntöttek) nem engedhetik meg maguknak. Kevesebbnek érzik magukat nálad és fenyegetően hatsz rájuk, mert erősebb vagy. A legjobb védekezés a támadás.
jan. 23. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!