Az egyszerű embereknél menőnek számít az elhízás?
A diplomával mint látható nálad, intelligenciát nem osztanak. Sajnos. Elsőként kellett volna sorban állnod.
A vidéken ugyan annyiba kerül az élelmiszer, csak harmad annyival kevesebbet keresnek mint nagyvárosban. Ha nincs pénz kenyérrel váltják ki, a sok szénhidrát, főleg szénhidrátanyagcsere betegségben szenvedő embereknél hízást okoz. Mennél jobban gyógyszerrel nincs kezeve az ilyen ember, annál jobban hízik, még akkor is ha harmadannyikt eszik, mint egy egészséges ember. Egy tanult embernél véleményem szerint alap, hogy ha valamit furcsának talál, vagy nem ért azzután utána néz, informácioókat gyüjt, megvizsgálja a dolgokat, bujja a lexikonokat vagy a net-en található összes forrást végig bogarássza, és utána már a telt információk után mond valamiről véleményt.
És egy tanult ember nem mond csipőből véleményt olyan doogról amiről lila gőze nincs.És még véletlenül sem harsogja azt amit a média sugal. Egy tanult, intelligens ember.
bocs az elütésekét, nem javítgatok.
ui: jah és nem csak szénhidrátanyagcsere betegségnek van ilyen tünete, hanem
PM alulműködésnek
Magas prolaktin szintnek
Jóindulatú agyi daganatnak
És a szénhidrátbetegségen belül is elköülöníthetjük az inzulinnal kapcsolatos betegséget, és az allergiás betegséget.
"csak" ennyi, és nekem még diplomám sincs, csak egy mezei érettségim-de ennyit még én is tudok. Meg annyit, hogy sosem itélek háttértudás nélkül, hanem veszem a fáradságot és utána nézek dolgoknak. És egy ember nálam, holt mindegy hogy sovány vagy kövér.
Nekem egy számít: ember legyen-minden körülményben. Ez az ami számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!