Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az elhízott embereknek meg...

Az elhízott embereknek meg kellene tiltani a gyorséttermi fogyasztást?

Figyelt kérdés

Először is szeretném kijelenteni, hogy kérdésem nem provokatív jellegű, csupán tájékozódom és felmérem a fogyasztó szokásokat a kórosan elhízott emberek körében.

"Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek." - Ronald McDonald

Ahogy észrevettem ez a mottó a mai napig igaz a McDonald's étteremlánc üzleteiben, tényleg sokkal több sültkrumplit kapnak a molett emberek, mint az átlagos testsúlyú embertársaik.

Na de nem is ez a lényeg. Ha példának okáért én lennék Magyarország top1 embere radikális változtatásokat hoznék a fogyasztói szokásokat illetően a ducus embereknél.

Fele annyi sültkrumpli, pici bigmacek, glétenmentes mcfreeze, dupla saláta az almáspitéhez, sajt nélküli sajtos mcroyal, stb.

Mi a véleményetek erről? Titeket nem zavarnak?

A építő jellegű kritikákat és észrevételeket szívesen fogadom!

2021. febr. 16. 15:13
1 2 3 4 5
 1/49 Andizsuzsi ***** válasza:
88%

"Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek." - Ronald McDonald

-Máté

"Ahogy észrevettem ez a mottó a mai napig igaz a McDonald's étteremlánc üzleteiben, tényleg sokkal több sültkrumplit kapnak a molett emberek"

Nyilván a Meki csak úgy dobálja az ingyen sültkrumplikat és még egy sovány sem kérdőjelezte ezt meg.

"radikális változtatásokat hoznék a fogyasztói szokásokat illetően a ducus embereknél"

Testalkat alapján megkülönböztetni?

Mi van azokkal, akik túlsúlyosak, sőt elhízottak de nem járnak gyorséttermekbe?

2021. febr. 16. 15:21
 2/49 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindenki a gyorskaja miatt elhízottt
2021. febr. 16. 15:28
 3/49 anonim ***** válasza:
71%
Saját akaratelhatározásból lesznek kövérek az emberek (kivéve néhány egészségügyi problémát).
2021. febr. 16. 15:28
 4/49 anonim ***** válasza:
90%
Na most az van, hogy én voltam baromi kövér, és képzeld, nem a gyorsétteremben ettem. Sőt, éves szinten talán ha két alkalommal bementem ilyen helyre, leginkább egy kis adagos valamit vettem. Ellenben otthon meg zabáltam. Most akkor ezt hogyan oldod meg? Mindenki mellé állítasz valakit és ha többet eszik, akkor plusz adót kell fizetni? :D
2021. febr. 16. 15:35
 5/49 anonim ***** válasza:
90%

A facet.

"kérdésem nem provokatív jellegű"

De, az.

És milyen érdekes, hogy mindenki azt hiszi, hogy ezzel a csodamondattal máris szalonképes és kulturált lesz a kérdése.

Az idézeted pedig Máté evangéliumából származik, és nem Ronald McDonaldtól.

"Mi a véleményetek erről?"

Az, hogy tök jó náci diktátor lennél.

Egy civilizált helyen ezzel ellentétben nem pofátlankodnak bele az ember magánéletébe. Az, hogy mit, mikor, és mennyit eszek, az ugyanúgy az én egyéni dolgom, mint hogy otthon a szerelmemmel mikor és mennyit szexelek, vagy hogy mikor megyek vécére. Semmi köze hozzá egy vadidegennek.

Igen, ha náci módra az álam rendelkezne a tested felett, sőt, minden mozzanatodat mások irányítanák, egész biztos, hogy fizikailag egészségesebb népességünk lenne. Csak éppenséggel így élettelen és elnyomott embereket sikerülne létrehozni. Mit ér az egészség, ha nincs szabadság?

Nem a tiltással lehetne valódi eredményeket elérni, hanem tájékoztatással és ösztönzéssel. Na, meg a kiegyensúlyozott élet lehetőségének megteremtésével. Ez olyan, mint a dohányzás, meg az alkohol. Hatalmas nagy boszorkányüldözés folyik a dohányzás, és a dohányosok ellen. Ennek ellenére a közeli gimi melletti kapualjakban ugyanúgy pöfékelnek a tizenévesek, mint 20-30 évvel ezelőtt, holott ma már tilos, ráadásul rohadt drága. Mégsem értek el értékelhető eredményt. Az alkoholos italokat pedig egyenesen dicsőítik, holott az alkohol nagyobb problémákat okoz a társadalomban, mint az elhízás és a dohányáruk együttvéve. Csak könnyebb belerúgni egy kövér emberbe, mint egy alkeszba.

De nagyon elkanyarodtam a témától. Tájékoztatni kéne, és meggátolni azokat az okokat, amik az egészségtelen életmód felé terelik az emebreket.

És nem mellékesen: nem csak gyorséttermekben lehet elhízni.

2021. febr. 16. 15:41
 6/49 anonim ***** válasza:
92%

Hát én pont azt néztem múltkor (amikor még be lehetett ülni), hogy kb 20 emberből egyetlen egy volt kövér a Burger Kingben, másik alkalommal is csak 2 a sokból.

Mindenki más tök vékony volt.

2021. febr. 16. 15:59
 7/49 anonim ***** válasza:
84%

A vékonyaknak meg tiltsák meg egyúttal a mozgást és a kis adagok fogyasztását ugye?

Neked milyen hátrányod származik abból ha Jolika elhízik? Semmi

2021. febr. 16. 16:02
 8/49 anonim ***** válasza:
24%

ez ebben a formában nem igaz, mert az adónkból fizetik a kövérek betegségeinek a kezelését.

2021. febr. 16. 16:05
 9/49 anonim ***** válasza:
87%

1. A kövér emberek nem feltétlen gyorséttermekben esznek

2. Bármilyen étteremben az egy adag ugyanannyi, nem adnak többet annak, aki kövér és kevesebbet, aki sovány.

3. Az ilyen tiltásnak semmi értelme sem lenne, aki a

elhízik, az akkor is elhízik, ha egyetlen étterembe sem mehet.

4. Az ilyen embereket azonban, mint a kérdezö, ki kellene zárni a társadalomból, mivel csak tiltásokat tudnak elképzelni módszerként.

2021. febr. 16. 16:06
 10/49 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi erővel az anorexiások kezelését az adókból fizetik, és azt is ha valaki túlzottan sovány és amiatt lessz beteg
2021. febr. 16. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!