Az elhízott embereknek meg kellene tiltani a gyorséttermi fogyasztást?
Először is szeretném kijelenteni, hogy kérdésem nem provokatív jellegű, csupán tájékozódom és felmérem a fogyasztó szokásokat a kórosan elhízott emberek körében.
"Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek." - Ronald McDonald
Ahogy észrevettem ez a mottó a mai napig igaz a McDonald's étteremlánc üzleteiben, tényleg sokkal több sültkrumplit kapnak a molett emberek, mint az átlagos testsúlyú embertársaik.
Na de nem is ez a lényeg. Ha példának okáért én lennék Magyarország top1 embere radikális változtatásokat hoznék a fogyasztói szokásokat illetően a ducus embereknél.
Fele annyi sültkrumpli, pici bigmacek, glétenmentes mcfreeze, dupla saláta az almáspitéhez, sajt nélküli sajtos mcroyal, stb.
Mi a véleményetek erről? Titeket nem zavarnak?
A építő jellegű kritikákat és észrevételeket szívesen fogadom!
Gondolom a kommentelők többsége sem a soványak táborát erősíti. Na mindegy, erről is írok majd egy értekezletet, hogy vajon miért agresszívebbek a kövér emberek.
A plusz adó dolog amit az egyik molett válaszadó adott nem is olyan nagy butaság. De nem 24/7 lenne az ellenőrzés, mert az felesleges lenne. Csupán csak lenne egy erre szakosodott személy minden bevásárlóközpontban, aki ellenőrzi az adott személyek vásárlását.
Valami megkülönöböztető jel is kellene, (mint a történelemben valamikor, csak msot nem jut eszembe mikor...) hogy ki hány kiló és mennyit vásárolhat.
pontosan. ahogy a dohányosokét, alkoholistákét.
A 8-as válaszomat teljesen lepontozták pedig igazat írtam :D
De nem mondtam én olyat, hogy csak a kövérek a csúnya rosszak, csak azt, hogy a 7-es téved abban, hogy nincs hatással az emberekre mások szándékos elhízása.
De mondom ide tartozik mindenki, aki szándékosan az egészsége ellen tesz, és a mi adónkból kezelik.
Kérdező, nem Orbán a vezetékneved véletlen? Egy másik Orbánnál láttam eddig csak ilyen elvakult diktatórikus szemléletet, amit kezeltetni kéne.
És de, én kifejezetten vékony, sportos vagyok, de boldog is és van magánéletem, így veled ellentétben nem a máséval foglalkozom:-)
De ne aggódj kérdező egyszer majdcsak lesz valaki aki téged is szeretni fog.
Hát kérdező most jó nagy butaságokat írtál le az utolsó kommentedben.
Kérlek ne írj értekezleteket hülyeségekről.
Újuljatok meg lélekben és testben, s öltsétek magatokra az új embert, aki az Istenhez hasonlónak alkotott, megigazult és valóban szent teremtmény. Ef 4,23
Ha velem vitatkoztok, Istennel is szemben álltok.
Komolyan, szívesebben dagonyáznék sárban 3 150 kg-s emberrel, mint, hogy a kérdező egy újabb "értekezletét" elolvassam.
Sztem meg bizonyos IQ szint alatt be kellene tiltani a nyilvános kommunikációt, mert szó szerint fizikai fájdalmat okoz nekem ez a szintű sötétség
#13 -az anorexiásokat is a probléma rovatba raktam.
Izgalmas lenne összeszámolni egyszer, hogy az egészségesen sportolók (nem élsportolók meg extrémsportolók) és az elhízás miatt szerzett betegségek gyógykezelése között melyik terheli meg jobban az egészségügyet.
De szerintem még így is a kóros testsúlyúak nyernének.
Jah hogy troll vagy 😵😂😂
basszus jól rá szedtél én meg bevettem h komolyan írod 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!