Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az alacsony embereknek miért...

Az alacsony embereknek miért áll csúnyábban az elhízás?

Figyelt kérdés
156 cm vagyok, és ilyen 60kg lehetek. Anyum mindig olyan szavakkal illetett, hogy tömzsi vagyok. És bár nem eszek annyit, mint a magasabb barátaim, valahogy nagyon nehezen megy le rólam a súly. Idegesít, hogy nincsenek szép hosszú lábaim, és egyszerűen nem tudok könnyen vékony lenni, pedig már hónapok óta fogyókúrázom. Deformált a testem, nem szépek a lábaim. Ez a csontozattól lehet?
2017. márc. 18. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:

nem fogyókúrázni kell, hanem tudatosan egészséges mozgásban gazdag életmódot kéne váltani

az elhízás MINDENKINÉL csúnyán néz ki, magasságtól függetlenül.

2017. márc. 18. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdemben segíteni nem tudok, de nekem is ugyan ez a problémám. Valószínű azért tűnsz vastagabbnak, mert rajtad "kevesebb hely van" nem tud úgy eloszlani a felesleges súly, mint a 20 centivel magasabbakon. Ezért is tűnhetnek arányosabbnak, hiába még nehezebbek is.
2017. márc. 18. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval.Nem itt kell sirnina súly felesleges miatt,meg nem 2honapig kel fogyokurazni..Mit vársz?De most őszintén?Amit sok egészségtelen kajat ossze zabaltal az évek alatt nem fog lemenni 2-3honap alatt.Nem csak fogyokurazni kell,hanem egészséges vitaminban,gyümölcsben,zöldségben,táp értékben gazdagan étkezni,es emellett sokat sportolni.A kilók nem fognak maguktól meg egy kis dietatol lemenni.
2017. márc. 19. 00:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is kb. ilyen magas és testsúlyú voltam fiatal koromban, és akkor ez még normálisnak számított, nem az újságokban photoshoppolt pálcikák voltak az etalonok. (48 éves vagyok). Én is vastag izomzattal, kerek formákkal rendelkezem. Ilyet örököltél te is. A mozgás fontos, én sportoltam sokat. A súlyom nem lett kevesebb, de az alakom formásabb lett.

Aki meg azt írja, hogy zabálsz meg kövér vagy, az nem normális. Ne fogyókúrázz, teljesen értelmetlen. Nekem volt egy hasonló adottságú ismerősöm, hiába fogyott le 45 kg-ra, a keze-lába vastag maradt, csak a törzse fogyott el. Rémesen nézett ki, végül elfogadta magát, és visszament normál súlyra.

Nem vagyunk egyformák. Figyelj az öltözködésre is, az is sok kis hibát el tud takarni, vagy éppen nagyon kiemelni.

2017. márc. 19. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!