Az alacsony embereknek miért áll csúnyábban az elhízás?
nem fogyókúrázni kell, hanem tudatosan egészséges mozgásban gazdag életmódot kéne váltani
az elhízás MINDENKINÉL csúnyán néz ki, magasságtól függetlenül.
Én is kb. ilyen magas és testsúlyú voltam fiatal koromban, és akkor ez még normálisnak számított, nem az újságokban photoshoppolt pálcikák voltak az etalonok. (48 éves vagyok). Én is vastag izomzattal, kerek formákkal rendelkezem. Ilyet örököltél te is. A mozgás fontos, én sportoltam sokat. A súlyom nem lett kevesebb, de az alakom formásabb lett.
Aki meg azt írja, hogy zabálsz meg kövér vagy, az nem normális. Ne fogyókúrázz, teljesen értelmetlen. Nekem volt egy hasonló adottságú ismerősöm, hiába fogyott le 45 kg-ra, a keze-lába vastag maradt, csak a törzse fogyott el. Rémesen nézett ki, végül elfogadta magát, és visszament normál súlyra.
Nem vagyunk egyformák. Figyelj az öltözködésre is, az is sok kis hibát el tud takarni, vagy éppen nagyon kiemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!