Alacsony tesztoszteron szintre tamoxifen?
Az endokrinológusom alacsony tesztoszteron szintem miatt tesztoszteron géllel akar kezelni, el is kezdtem használni, de nem érzem magam jól tőle, ráadásul a maradék libidóm is elszállt miatta. Vérnyomásom tőle magas.
Hiába mondom neki, hogy rosszul érzem magam tőle, csak ezt hajlandó felírni. Olyat meg, hogy visszaállítani a saját hormontermelésem, nem is foglalkoztatja.
40 év felett vagyok, kissé meghízva, régebben szedtem egy gyógyszert, annak "mellékhatása" volt a tesztoszteron szint csökkenés(vérnyomáscsökkentő)
Ezt a Zitazoniumot megpróbáltam, sokkal jobb tőle minden. De vajon meddig lehet ezt szedni?
Azért itt kérdeztem meg ezt, mert úgy látom, itt több hozzáértő van(megkockáztatom, jobban, mint az orvosom)
Köszönöm.
Az a gond a csak tesztoszteronnal, hogy teljesen visszaszorítja az LH, FSH-t, és úgy vettem észre, nem is a tesztoszteron a felelős a libidóért, hanem ez a két trophormon. Az androgél tájékoztatóján is már ez van, régebben nem írták rá: impotencia kezelésére nem alkalmas.
Ráadásul mint egy klimaxos vénasszony, olyan vagyok tőle.
Köszi a válaszokat amúgy.
1:
Az ujjab generacios termeszetes tesztoszteron serkentok bizonyitottan joval hatasosabbak a regi Tribulusznal.
Ezt egy versenyzo ajanlotta nekem, az uj hatoanyag, a DAA, eros dozisban van benne:
2:
Le kene fogyni mert 20% testzsir felett csokken a tesztoszteronszint, + a kor miatt is kevesebb ugye.
3:
Az intenziv sport szinten serkenti a tesztotermelest.
Alapesetben nagyon minimális a tesztoszteron szintem, de próbáltam már a tribulust is, meg a DAA-t, de nem váltak be annyira. Biztos egyénfüggő, mennyire hat.
Evvel a tamoxifennel meg érzem, hogy visszatér az erőm, meg valahogy fogyásnak is indultam tőle.
Amúgy nincs túl sok plusz rajtam, de gondolom az is befolyásolja a teszto szintet.
Emellett meg már tudnék mozogni is, simán.
Nagyon rossz állapot, amikor alacsony a tesztoszteron szint, az ember 5x meggondolja, elmenjen-e valahova, még egy cipőfűző bekötés is kész szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!