Alacsony tesztoszteron szintre tamoxifen?
Az endokrinológusom alacsony tesztoszteron szintem miatt tesztoszteron géllel akar kezelni, el is kezdtem használni, de nem érzem magam jól tőle, ráadásul a maradék libidóm is elszállt miatta. Vérnyomásom tőle magas.
Hiába mondom neki, hogy rosszul érzem magam tőle, csak ezt hajlandó felírni. Olyat meg, hogy visszaállítani a saját hormontermelésem, nem is foglalkoztatja.
40 év felett vagyok, kissé meghízva, régebben szedtem egy gyógyszert, annak "mellékhatása" volt a tesztoszteron szint csökkenés(vérnyomáscsökkentő)
Ezt a Zitazoniumot megpróbáltam, sokkal jobb tőle minden. De vajon meddig lehet ezt szedni?
Azért itt kérdeztem meg ezt, mert úgy látom, itt több hozzáértő van(megkockáztatom, jobban, mint az orvosom)
Köszönöm.
Igen, magándoki kellene, egyet találtam is, végül is a saját oldalán is hasonló megoldást javasol, mint amin én agyalok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!