Mennyire vagyok magas?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és 157 cm magas.:) szerintek mennyire számítok alacsonynak? ha egyáltalán alacsonynak számítok :D fiúk,titeket zavarna ez a magasság?2017. márc. 16. 16:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, pár centit még nőhetsz később.
2/5 anonim válasza:
Nekem az alacsonynak számít, de nem vészesen, átlagoshoz közeledve :) De persze csak ha nem nősz már. Én pl azóta szerintem nem nőttem semmit, csak 156 cm vagyok azóta is és elég valószínű, hogy már nem is fogok. De azért sokan nem állnak meg ilyenkor még a növésben :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2017. márc. 16. 19:03
4/5 anonim válasza:
14 éves koromra én személy szerint már elértem a végső magasságomat. 165 cm alatt szerintem alacsonynak számít valaki.
5/5 anonim válasza:
Csak szerinted.Főleg,hogy a női átlag nem éri ela165-öt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!