Lányok, nők! Bejön egy vékony/sovány férfi?
Figyelt kérdés
Milyennek találtok egy fiatal (17-25) férfit, ha vékony teste van,egy kevés izma, és csibészes arca ? Mint például a nagyon fiatal Alain Delon ?
Jól állhat egy férfinak a vékonyság?
2017. febr. 27. 22:11
2/9 anonim válasza:
Na, itt az ujabb gep elott possado gizda, aki azt hiszi hirtelen divatos lesz az izom nelkuli test...
4/9 anonim válasza:
Nekem mindig is a vekonyak jottek be, a ferjem is ilyen vekony alkat (ill magas), es soha nem tetszettek a mackos/dagi/husos/ nagyon izmos ffiak. A vekony ill normal testet preferaltam, a szalkas izom meg belefer.
6/9 anonim válasza:
Tudom, milyen nehéz hízni, szóval senkit nem ítélek el azért mert vékony:)
7/9 A kérdező kommentje:
nem nehéz híznom, ha rendesen eszem akkor van egy átlagos testlakatom, csak szeretek vékony lenni :D
2017. febr. 28. 20:58
9/9 anonim válasza:
Fiatalon teljes normális, de olyan 25 felett egészségesebbnek tűnik, ha a bordák már nem látszanak ki. Egyébként nekem is a vékonyabb, csinos testalkatú férfiak tetszenek, főleg azért, mert én is vékony vagyok. Ha sejlik pár kocka a hason és a mell feszes, akkor pont ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!