Fiúk, férfiak! Ez már túl vékony számotokra? (képpel)
Sziasztok!
Elsősorban férfiak véleménye érdekelne, de lányok is írhatnak nyugodtan.
Például ilyen alkat kisebb mellekkel: [link]
Vagy nagyjából olyan alak, mint ezen a képen a bal szélső nőé (talán picit vékonyabb combokkal): [link]
Vagy mondjuk egy ilyen: [link]
Ilyen alak már túl vékony lenne számotokra, nem találjátok vonzónak? Vagy még beleférnek? Esetleg szabályosan taszító számotokra? Ha mondjuk arcra, stílusra, stb. tetszene a lány/nő, vonzódnátok hozzá ilyen alakkal?
(Azért raktam fel 3 különböző képet, mert nem teljesen tudom eldönteni, hogy az én alakom melyikre hasonlít leginkább, de nagyjából ez a kategória.)
Előre is köszönök minden választ, véleményt! A korotokat és a nemeteket is írjátok le, légyszi!
Nekem a utolsó kép/alak tetszik a legjobban :D
17.f
Kissé vékonyka, de elsősorban nem az érdekel, hogy milyen a testalkata. :)
Mondjuk azért teljesen anorexiás ne legyen. Na meg egy nagy bálna se :D
Egyik sem túl vékony ezek közül. Mindegyik jó alakú és nagyon vonzó.
De talán nincs is olyan hogy "túl vékony". (extrém anorexiától eltekintve.)
Ha megnézed a mai modell lányok is kb ilyen alkatúak, ez ma a szépségideál. Még ha ennek sokan nem is örülnek.
Az a lány amelyiket komoly, tartós párkapcsolatra választanám az a 3-as.
Te hány éves vagy kedves kérdező?
36, f.
Ezek szerintem még beleférnek, nem túl vékony egyik sem, nekem is ilyen alakom van.
Leginkább a 3-as alakú.
Akinek nem tetszik, az nézegessen mást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!