Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai prűd világban az uszoda,...

A mai prűd világban az uszoda, fürdő öltözői zuhanyzójában hogyan zuhanyozol: fürdőruhában, vagy a nélkül? Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő, zuhanyzó

jan. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:

Ha leszarod, akkor mit pörögsz ezen?

Különben is akinek eleve válaszoltam, az azt írta hogy “utálja” ha valaki nem meztelen.

Te meg ne győzködj már arról hogy bajom van magammal, mert nem magammal van bajom hanem a sok creepy perverz gyökérrel. És nem szeretnék céltàblát csinálni magamból. Befejeztem a meddő vitát.

jan. 24. 12:49
 72/76 anonim ***** válasza:
Nem pörgök azon, hogy te miben szaunázol, csak bátorkodtam helyretenni azt a tévedésedet, hogy a szaunalepedő csinálna belőled céltáblát. Szentül meg vagy győződve arról, hogy az öltözéked vagy annak hiánya a felelős, ha valaki inzultál téged. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnél.
jan. 24. 12:58
 73/76 anonim ***** válasza:

Többször is leírtam hogy nem az öltözék tehet róla, nem az én bajom ha nem tudsz szöveget értelmezni.

Ettöl még nem fogok a szatírok kedvére tenni ha nem bánod. Meg igazából ha bánod, akkor se fogok.

jan. 24. 14:40
 74/76 anonim ***** válasza:

#73 többször is leírtad, hogy az öltözéked, illetve annak hiánya tenne téged céltáblává. Nem az én bajom, ha összevissza beszélsz.

A szatírok kedvére akkor teszel, ha szexi rongyokat veszel magadra.

jan. 24. 14:44
 75/76 anonim válasza:

Régebben nem mertem meztelenül le zuhanyozni uszodákba meg fürdőkbe, se a sulis uszoda órák után, mondjuk suliba senki más se.

De idővel már megváltozott ez az egész, simán lefürdök már meztelenül, fürdőgatyába megyek a tus alá és ott veszem le, és ennyi F/25

jan. 25. 07:28
 76/76 anonim ***** válasza:
És akinek nagyon kicsi mint nekem?
jan. 25. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!