Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai prűd világban az uszoda,...

A mai prűd világban az uszoda, fürdő öltözői zuhanyzójában hogyan zuhanyozol: fürdőruhában, vagy a nélkül? Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő, zuhanyzó

jan. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
#40 semmi baj, nekünk is jobb, ha otthon maradsz.
jan. 18. 18:24
 42/76 anonim válasza:
70%
Nem vagyok különösebben szégyenlős, de azért mutogatni sem szoktam magam. Viszont még sose jutott még eszembe fürdőruhában zuhanyozni. Egy nőnek női öltözőben, fürdőruhában zuhanyozni gáz... Nem itélek el senkit, de ezt már túlzásnak gondolnám.
jan. 18. 18:28
 43/76 anonim ***** válasza:
68%

Ahova szoktunk járni fürdeni, ott az öltöző koedukált, így ott a kabinokban öltözik mindenki.

A zuhanyzók viszont külön vannak, ott le tudok tusolni fürdés után rendesen, meztelenül. Így tudom megmosni a pöcsömet meg a fenekemet. Szerintem gatyában zuhanyozni értelmetlen, mert akkor otthon még egyszer le kell fürdeni...

Szaunázni is szoktam itt ebben a fürdőben, ott is mindenki meztelenül szaunázik, így én is.

És nem azért, mert nudista vagyok, hanem mert szaunázni meztelenül egészséges. A meztelen zuhanyzás sem jelenti azt, hogy valaki nudista. A nudista a karácsonyfát is meztelenül díszíti, a szaunázó meg azért meztelen, mert ott az az egészséges/megfelelő használat.

Az, hogy ma prűd a társadalom szerintem nem állja meg a helyét. Lásd: Való világ, Éjjel-nappal Budapest, Éden Hotel, Instagram, Facebook és még sorolhatnám. Mindenki kirak mindent a netre, (nyaralás, kaja, arcápolási rutin, posztolás reggel az ágyból),főműsoridőben mennek ezek a magamutogatós TV-műsorok, ahol mindent is megmutatnak. És vannak, akik ezt nézik is.

Az, hogy a tizenévesek szégyenlősek pl. öltözőben annak leginkább az az oka, hogy ekkor alakulnak ki a másodlagos nemi jellegek, pl. szőrzet, ami okot adhat a szégyenlősködésre. A másik oka a testképzavar lehet, hiszen Facebookon, Instagramon elkerülhetetlen, hogy belefussanak a kockahasú, topmodell típusú képekbe, ami miatt úgy érezhetik, hogy ha nekik nincs kockahasuk, akkor az szégyellni való dolog.

22f

jan. 18. 20:31
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

#44 pont azért vannak a "magamutogatós" TV-műsorokban pucér emberek, mert az botrányos, mert normasértő, mert az emberek egyébként prűdek. Ha hétköznapi dolog lenne a meztelenség, akkor nem lehetne pénzt keresni meztelen emberek meglesésével a TV-ben.

A facebook, instagram és társai pedig írott normába is foglalták a prüdériát. A facebookon például nem látszódhat sem nemiszerv sem női mellbimbó.

A tizenévesek átmenetileg is szégyenlősek, igen, de a következő generációk tendenciaszerűen is prűdebbek, mint az előbbiek. Manapság nagyon korán belenevelnek egy félelmet az emberekbe, amit persze nem rossz szándékkal tesznek, de az emberben mégiscsak egy gyanakvás marad meg a meztelenséggel kapcsolatban. Mintha bármitől védve lennének, ha bizonyos testrészeiket eltakarják. Ez persze önbecsapás; visszaéléseket nem akadályoz meg semmiféle ruházat, a félelem viszont frusztrációt okoz.

jan. 18. 21:06
 45/76 anonim ***** válasza:
Szinte mindeki meztelenul a furdokben. En is. 42N
jan. 18. 21:42
 46/76 anonim ***** válasza:

44

ezt jól megfogalmaztad!!

jan. 19. 00:14
 47/76 anonim ***** válasza:
6%

Miért maradnék otthon? Szerencsére vannak kulturált, normálisan felszerelt fürdők is, ahol nem az ajtón spórolnak 😊

jan. 19. 07:53
 48/76 anonim ***** válasza:
0%
#48 jaj de jó! Szívesen járnék ilyen helyekre! Hol vannak? Én is nagyon gátlásos fiú vagyok, féltem a himbilimbimet a fürkésző pillantásoktól :(
jan. 19. 09:08
 49/76 anonim ***** válasza:
9%

Eszem ágában sincs leírni, hogy ott is megjelenjenek azok akik a nemi szerveik mutogatását (és másokénak a látványát) élvezik. :D

jan. 19. 11:06
 50/76 anonim ***** válasza:
90%

48

és elárulod, miért vagy olyan gátlásos? sose volt tornaórátok se?

na meg sose jártál semmilyen edzésre se, ahol utána tusoltatok?

nekem ez tényleg kb a felfoghatatlan kategóriája.

jan. 19. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!