Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai prűd világban az uszoda,...

A mai prűd világban az uszoda, fürdő öltözői zuhanyzójában hogyan zuhanyozol: fürdőruhában, vagy a nélkül? Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő, zuhanyzó

jan. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

Tornaóra előtt nem kell pucérra vetkőzni.

jan. 19. 12:32
 52/76 anonim ***** válasza:
#50 inkább büdös maradtam tornaóra meg edzés után, csak meg ne lássa valaki a himbilimbimet! Attól félek, mit fog gondolni valaki, ha meglátja a nemi szervemet, vagy egyáltalán miért akarja látni. Úgyhogy vigyázok is erre a "szüzességemre", hogy senki nem láthat meg meztelenül!
jan. 19. 12:48
 53/76 anonim ***** válasza:
63%
Pucéran tusolok. f
jan. 19. 20:10
 54/76 anonim ***** válasza:
Meztelem tusolok,nem zavar ki lát. 44N
jan. 23. 05:05
 55/76 anonim ***** válasza:
49%

52

és szerinted mit fog gondolni?

pl te mit gondolsz, ha másét meglátod?

jan. 23. 10:41
 56/76 anonim ***** válasza:

#55 ha ezt magyarázni kell, ott már tényleg baj van!

Belegondolni is szörnyű, hogy mi mindenre gondolhat, aki meglátja a himbilimbimet!

A himbilimbim rejtve marad a fürkésző tekintetek elől, így nem történhet semmi baj :D

jan. 23. 10:50
 57/76 anonim ***** válasza:
100%

tényleg kíváncsi lennék.

én sokszor öltözök edzőtársakkal és látom a himbilimbijüket, ők is az enyémet, de még nem merült fel bennem ilyen kérdés, hogy vajon mit godolhatnak.

szóval ... továbbra is érdekelne. és azt írod, szörnyű belegondolni is ... jaj nekem, most már tényleg mondd el, mert elképzelni se tudom, mi lehet annyira szörnyű.

jan. 23. 12:03
 58/76 anonim ***** válasza:

Komolyan nem esik le, hogy trollkodik az 52-es?

jan. 23. 12:36
 59/76 anonim ***** válasza:

#57 pont ez a szörnyű, hogy nem tudhatod, mire gondol a másik, amikor meglátja a himbilimbidet!

Akármire is gondolhat! Képzeld csak el. Épeszű ember nem akarhatja, hogy másvalaki akármire gondolhasson, amikor meglátja a himbilimbijét.

jan. 23. 12:39
 60/76 anonim ***** válasza:
#58 kikérem magamnak! Te is biztos ilyen leskelődő vagy, aki csak azért megy sportolni, hogy megleshesse mások himbilimbijét! Aztán mindenfélére gondolhasson. Pont az ilyenek miatt nem fogom soha senkinek megengedni, hogy megláthassa a himbilimbimet. Tőlem aztán nem fogsz semmire gondolni :D
jan. 23. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!