Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai prűd világban az uszoda,...

A mai prűd világban az uszoda, fürdő öltözői zuhanyzójában hogyan zuhanyozol: fürdőruhában, vagy a nélkül? Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő, zuhanyzó

jan. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim válasza:
100%

Vannak helyek, ahol a meztelenségnek kell normálisnak lenni: tusoló, szauna, öltöző.

A baj inkább abban van, hogy sokan testkép zavarral küzdenek és szégyenlik magukat.

Nem vagyok tökéletes, de ezzel nem vagyok egyedül.

Nem fogok azért büdösen haza menni egy uszodából, edzőteremből, mert nem merek tusolni más előtt.

Nem kell exhibicionistának lenni, de vannak helyzetek és helyek, ahol természetesnek kell tekinteni azt, hogy pucér emberek vannak körülöttem.

Én azt utálom, aki egy tusolóban fürdőgatyában tusol vagy egy nudista strandra gatyában megy ki. Miért? Na inkább ők a kukkolók.

Ugyanakkor könnyebb elfogadni a saját testünket is, ha másokat látunk, hogy ők is sokfélék (sovány, kövér, löttyedt, öreg, fiatal stb).

jan. 24. 10:27
 62/76 anonim ***** válasza:
10%

Semmi bajom a testemmel, ettől függetlenül nem akarom mutogatni bárkinek. Még vastag kabátban is épp elég inzultus ér, köszönöm szépen. Szaunában még lepedőben is fogdozni próbált egyszer valami vén szatír, biztoskvaisten hogy nem fogok annál is kevesebb textilt viselni. És minél jobban “győzködnek” hogy vetkőzzek (“azt utálom, aki egy tusolóban fürdőgatyában tusol”) annál biztosabb vagyok benne hogy jól teszem ha nem teszem.

jan. 24. 11:25
 63/76 anonim ***** válasza:
30%

62

hát valami azért csak nem stimmel, ha ennyire így állsz hozzá ...

jan. 24. 11:39
 64/76 anonim ***** válasza:

"hát valami azért csak nem stimmel, ha ennyire így állsz hozzá ..."

De hát el is mondta: "még lepedőben is fogdozni próbált egyszer valami vén szatír, biztoskvaisten hogy nem fogok annál is kevesebb textilt viselni"

jan. 24. 11:45
 65/76 anonim ***** válasza:

Ha szerinted “valami nem stimmel” ha nem vágyok a zaklatásra és vadidegenek fogdosására, akkor vállalom, nem stimmel valami.

Mondjuk szerintem teljesen normális ha valaki nem akarja ezeket, de gondolj amit szeretnél.

jan. 24. 11:45
 66/76 anonim ***** válasza:
64%

Az nem stimmel, hogy szerinted azért ért zaklatás, mert lepedőben voltál.

A valóság az, hogy a "vén szatír" miatt ért zaklatás.

Mivel te eleve feszélyezve érzed magad meztelenül, ezért a ruházat hiányát tetted felelőssé a zaklatásért.

A nőket a ruházatuktól függetlenül zaklatják. A legtöbb zaklatás teljesen felöltözött állapotban történik.

jan. 24. 12:01
 67/76 anonim ***** válasza:

“ Az nem stimmel, hogy szerinted azért ért zaklatás, mert lepedőben voltál.”

??? Sehol nem írtam ilyet. Azért ért zaklatás, mert az illető egy elmebeteg fsz volt. Nem vagyok áldozathibáztató. Viszont ettől még nem akarom minél jobban vonzani az ilyeneket.

És nem, nem érzem magam feszélyezve meztelenül, csak ha közben vadidegenek stírölnek. Nem tudom mi ezen ennyire felfoghatatlan.

jan. 24. 12:08
 68/76 anonim ***** válasza:

Jó, akkor mondjuk úgy, hogy szerinted minél kevesebb öltözék van rajtad, annál jobban "vonzod" az ilyeneket.

Ez egy kapitális tévedés. Különösen a női fürdőruhákra nem igaz, amiket eleve úgy terveznek, hogy minél szexibb, sejtelmesebb hatásúak legyenek, és beindítsák a férfiak fantáziáját. A teljes meztelenség ezzel szemben nem annyira szexi, mint mondjuk egy bikini, mert nincs min fantáziálni.

Zaklatás nem ott éri a nőket, ahol kevés ruha van rajtuk, hanem ahol a tetteseknek nem annyira kell félniük a lebukástól, vagy hamar kereket tudnak oldani.

jan. 24. 12:23
 69/76 anonim ***** válasza:

Most komolyan meg akarod nekem magyarázni, miután azzal kezdtem hogy “ Még vastag kabátban is épp elég inzultus ér”

Szerintem inkább ne győzködj nőket (meg senkit) hogy igenis vetkőzzön pucérra mert mint írtam, pont az ellentétes hatást éred el.

jan. 24. 12:26
 70/76 anonim ***** válasza:

#69 lesz*rom, hogy mit veszel magadra, felőlem szkafanderben is szaunázhatsz.

Te magad is meggyőződtél róla, hogy sem a kabát, sem a szaunalepedő nem ér semmit az inzultus ellen, de ragaszkodsz hozzá, hogy nem veszed le.

Szerintem neked bajod van a saját testképeddel.

jan. 24. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!