Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szorongással személyesen...

Szorongással személyesen bejárni egy tanfolyamra?

Figyelt kérdés

Suliban mindig visszahúzódó voltam, azonban a főiskola alatt változtam szerencsére. Lettek barátaim, elfogadtak a csoporttársaim is úgy ahogy vagyok. Programokon vettem részt, sosem ültem egyedül. Aztán hatodik éve egy olyan munkahelyen vagyok, ahol egyedül ülök egy irodában. Eleinte nem szerettem, aztán azóta annyira megszoktam, hogy el sem tudom már képzelni, hogy órákig emberek közt legyek. A barátaim eltűntek, épp gyászolom is apukámat. Tényleg nagyon mélyen vagyok. Viszont megláttam egy tanfolyamot ami nagyon megtetszett, tényleg érdekelne. Egy bökkenő van: személyesen kell bejárni két hetente szombatonként. Lennének külsős céglátogatások is különböző városokban. Viszont nem tudom magam elképzelni újra emberek között. Félek, hogy ott is egyedül maradnék és tovább szoronganék minden alkalom előtt.

Érdemes így belevágni vagy hagyjam a francba?

Aki volt hasonló helyzetben, hogy lábalt ki ebből?

Segítő kommenteket szívesen olvasok.

N

tegnap 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Hogy melózol, ha heti 1 nap is sok emberekkel?
tegnap 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
tegnap 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Pedig jogos volt a kérdés!
tegnap 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba.
tegnap 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Elöször is, sajnalom ami apuddal törtent. Fogadd öszinte reszvetemet!

En a helyedben siman eljarnek a tanfolyamra, semmit sem veszitesz vele. Probalj meg egy picit nyitni, nem jo a bezartsag.

Egyebkent van ennek valami alapja? Rossz gyerekkorod volt?

tegnap 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fura, hogy iroda de nincs se főnök, se munkatárs, se portás, senki? Mondjuk más meg otthonról dolgozik szóval most sokan vannak így. Meg ha jól értem nem te választottad ezt, hanem így alakult. Munkán kívül se jársz semerre? Most a gyász miatt egy kicsit talán másképp gondolsz erre, de szerintem még jól is fog esni az a havi 2 szombat.
tegnap 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Élve el akarod magad temetni a hátralévő évtizedekre, vagy esetleg élni akarsz? Ez a választásod.
ma 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!