Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácként, a közös zuhanyozás...

Srácként, a közös zuhanyozás számodra szorongással jár, közömbös, vagy élvezed? Életkort is írj! Pesten, vagy vidéken használsz közös zuhanyzót?

Figyelt kérdés

tegnap 12:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretek. Jóleső érzés.
tegnap 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Anno középsulis kollégiumban olyan volt a zuhanyzó, hogy nem voltak elválasztó falak sem. Az elején nagyon zavart, reménykedtem senki sem jön be de sok szobára volt egy. Aztán rájöttem,hogy sok minden miatt szorongok feleslegesen, ez tipikusan ilyen.
tegnap 13:02
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Vidéken használok közös zuhanyzót. Nők, férfiak együtt zuhanyzunk. Nem szorongok. Élvezem. Volt olyan, hogy meztelenül jött oda hozzám egy nő, hogy segítsek neki megnyitni a csapot. Persze én is meztelen voltam.
tegnap 13:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel meleg vagyok ezért élveztem is a koliban, csak ugye gyakran voltak rá utaló jelek hogy tetszik
tegnap 13:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Korábban, tizenévesen zavart. Most már megszoktam és természetes lett, sőt akár élvezem is.

Kimondottan szeretem az elválasztófal nélküli egyterű zuhanyozókat. Ilyen helyen szokott lenni slag a takarításhoz. Itt, ha csak kevesen, ismerősök vannak, lehet a slaggal lelolcsolni egymást. De ezt kertben is meg lehet tenni.

tegnap 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Huszon kevés éves koromig zavart, kerültem mindig, aztán rájöttem hogy ki a f4szomat érdekel, le van szarva és azóta nem jelent egyáltalán problémát. Csak hogy az ilyen kérdések nyomán eszembe jut hogy ki tudja hány látens vagy nem latens buz1 van aki nézhet, őszintén ezt is leszarom, de valamennyire felbosszant.
tegnap 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok, gyerekkorom óta járok strandra, uszodába. Ahova jártam, ott nemenként ketté van szedve a zuhanyzó, de azon belül se elválasztás, se függöny, semmi. Megszoktam, ott mindenki pucér, így én se feszengtem sose. A mai napig halál nyugodtan "pucérkodom" (persze normál keretek között, nem mutogatom magam, de nem is rejtegetem) a zuhanyzókban, öltözőkben.
tegnap 13:34
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Azért ha "élvezi" valaki, ott már asszem bajok vannak :D
tegnap 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szorongással járt, zavart. Gimi, vidék. Nincs kidolgozott testem amit mutogatni lehetne, vékony sem vagyok, aputest befigyel.
tegnap 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott használok közös zuhanyzót, ahol közös zuhanyzó van: uszoda, fürdő, szauna, kemping, stb - tehát vidéken és Budapesten egyaránt. Ilyen helyen teljesen természetes, hogy meztelenül tusolok másokkal együtt. Nem szorongok miatta, de nem mondom azt se, hogy valami különösebb élvezettel társul. Ugyanakkor nem is közömbös, mert mégis másként viselkedem mások társaságában, mint egyedül vagy közeli barátokkal.
tegnap 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!