Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt számodra 2024 legnagyo...

Mi volt számodra 2024 legnagyobb tanulsága?

Figyelt kérdés
Bármilyen jellegű dolog jöhet, amit levontál konzekvenciaként ebben az évben, kisebb, vagy nagyobb horderejű dolog is.

dec. 13. 12:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Mindig lehet rosszabb.

És most nem ilyen átlagos proli kesergésre gondolok. Hanem úgy általában. Lásd tengeri szállítmányozás, Szíria, magyar gazdaságpolitika, autóipar helyzete és még lehetne sorolni. Amikor azt gondolnád, hogy ennyi sz/r után már az a terület kivérzett, most legalább átmenetileg valami pozitív fordulatnak kellene jönni, akkor sikerül rátenni még egy lapáttal. Mintha a politikusok a tipikus, "fogd meg a söröm" mentalitással mennének előre.

dec. 13. 13:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy betartsam azt a bibliai idézetet, hogy "Disznók elé igazgyöngyöt ne szórjatok, mert eltapossák és belétek marnak."

Olyan munkaadónak adtam kemény, becsületes munkámat, aki nem érdemelte meg. 1,3 millió Ft munkabérrel tartozik még.

Persze a már nem élő szüleim is elkövették ugyanezt a bűnt és olyan országért rokkantak meg a munkában, amelyik nem viszonozta jótetteiket. Sőt, rossztettekkel viszonozta, mert a nép által létrehozott közvagyont mások még szét is lopkodták.

No de a jó pap is holtig tanul, és lehet hogy ez tandíj lesz.

dec. 13. 13:01
 3/19 anonim ***** válasza:
53%

Ne bízz senkiben és a fiatalabbak intellektuálisan még butábbak, mint hittem eddig

nem predikció alapján mondom, hanem tapasztalat!

dec. 13. 13:07
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Hogy egyre sz.rabbak és drágábbak az új autók. A fidesz szinte semmitől sem riad vissza, hogy hatalmon maradjon. Valamint Rájöttem, hogy valójában nem sok emberre van szükségem az életben csak arra a néhányra, aki tényleg szeret, így többet régebbi kapcsolatomat is tudatosan leépítettem.
dec. 13. 13:08
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Hogy az élet nem mindig úgy alakul, ahogyan azt mi tervezzük és ezt el kell tudni fogadni.

Hogy ha valóra válik egy álom, akkor lehet, hogy rájössz, hiú ábrándot kergettél és csak addig volt álomszerű, míg meg nem kaptad.

Hogy a kemény munka nem mindig kifizetődő és az igyekezetet nem mindenki értékeli.

Hogy bármelyik pillanatban történhet valami, ami miatt egy életre megváltozik minden, amit addig betonbiztosnak éreztünk.

Hogy nem feltétlen kell foggal-körömmel az elveinkhez ragaszkodnunk, mert van az a szint, amikor már nem éri meg.

dec. 13. 13:12
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Hogy a legtöbb esetben, amikor valakinek önzetlenül segítesz, vagy visszaélnek vele, vagy evidensnek veszik, hogy onnantól kezdve a legkisebb dologgal is hozzád tudnak rohanni. Nyújtod a kisujjad, aztán vinnék az egész karod. Össze sem szeretném számolni, hány ember próbált ilyennel szórakozni velem idén.
dec. 13. 13:14
 7/19 anonim ***** válasza:
54%

Lesz ez még így sem, - csak az a kis jó múljon el! (-> általános)

Ha valami túl egyszerű, bízd csak a magyarra, - majd ő intézi! (-> digitális állatpolgár)

Féljetek buldogan! (-> fű alatti történések a digitális r@bszolgatartás irányába)

dec. 13. 13:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Már említette valaki előttem a fiatalokat, a saját családomon is érzem, hogy mennyire nem érdekli őket a saját jövőjük. Gyakorlatilag eltartatják magukat, de a szülők ne szóljanak bele semmibe, ne is létezzenek lehetőleg. Dolgozni nem akarnak, és semmi pénz nem elég nekik. De ez már nem csak a fiatalok "kiváltsága".
dec. 13. 13:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy soha nem számítottam senkinek se a családomban.

Anyámmal viazonylag jó kapcsolatunk vplt az utóbbi 3-4 évben, mióta nem vele éltem, és mióta tudta hogy van félretett pénzem. Idén mindenféle okkal próbálta elszedni a pénzem. Amikor rájött hogy nem adom, egyből eltűnt az anyai szeretet amit eddig megjátszott.

dec. 13. 13:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
hogy itt sok minden nem az aminek látszik(rossz értelemben).
dec. 13. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!