Számodra mi okozza a legnagyobb örömet az életedben?
hogy azt csinálhatom amit akarok, jól érzem magam, egészséges vagyok, nincs semmi komolyabb problémám........
az egész életem atmoszférája adja a boldogságot, nem 1-1 dolog kiragadva
hát alakítsd úgy az életedet, hogy összejöjjön, nem lehetetlen
de ahogy látom de főleg a csajodat/pasidat vagy épp ennek hiányát szenveded el
9-ről lemondani 1-ért???????
nincs olyan csaj, kutya, kaja, film.........semmi ami képes mindent is kiváltani...
- én most épp kürtőskalácsot eszek, 2 ízben is van még, de ha füstölt csülköt eszek azt is élvezem
- fürdésről annyit, hogy zuhanyozni jobban szeretek (10-15 perc és kész)
- a szex jó dolog, nincs párom, de megfelelő partnerrel ki lehet élvezni a vadabb vágyakat is
- könyvből is keveset olvasok, netről videóban, leírásokból tanulok
- szeretek filmezni, sorozatozni, animézni, amihez kedvem van azt nézem, szerencsére időm is van mindig rá, ha épp rákapok 1-1 sorozatra
- sétálni annyira nem szeretek, célirányosan megyek, néha gondolkodni szeretek 1-1 helyzet után/előtt
- nem vagyok színház párti, ezt elcserélném bármi másra :D
- nem iszok alkoholt, sőt neten keresztül dumálunk legtöbb esetben, persze néha jó összejönni dumálni
- aludni lustálkodni amíg tudok? szinte minden nap megtehetem, még munkaidőben is
- nincs háziállatom, vagyis van itt kutya, de nem az enyém, inkább macska párti vagyok, szerettem dögönyözni régen a cicámat, meg foglalkozni vele, de nem extázisba juttat
van amiket elhagynék a listádról, de egyiket sem cserélném a másikra, csak egy-egy helyzetben másra vágynék ennyi
pár kérdéssel odébb csak nem te voltál aki írta, hogy az ágyban evés igénytelenség e? :D
ha az esik jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!