Számodra mi a top3 legnagyobb érték az életedben?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 22:36
1/11 anonim válasza:
Egészségem.
Vagyonom.
Tudásom. (Amivel pénzt tudok keresni.)
2/11 anonim válasza:
Én őszinte leszek, bejött az élet.
Két kertes házam van, dupla garázsos mindkettő.
Van pár cégem, csendes társként vagyok jelen, igazából alig csinálok valamit, osztalék,havi bevétel mindig van.
Van időm kondizni, itthon nyertem már meg egy rangos testépítő versenyt a kategóriámban.
4/11 anonim válasza:
Egyenes gerinc
Szerelem/szeretet
Tudás
6/11 anonim válasza:
akinek van tudása az nem ide írogat,(nekem nincs tudásom de ezt be ismerem)
7/11 anonim válasza:
Majd azt a volt egyetemi tanáraim meg a főnököm eldönti, hogy van-e tudásom vagy sem. Meg az élet, az alapján hogy jól vezetem-e egyáltalán a dolgaimat vagy eltűnök a süllyesztőben. Amíg nem te fizetsz meg és nem te jelölsz ki szakmai kompetenciát igénylő feladatkörökre, addig nem te fogod ezt megítélni.
8/11 anonim válasza:
#7 én csak a vélényem írtam le,az hogy ez neked nem tetszik az a te bajod,az igazság néha fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!