Kellemetlen számodra, ha “kiszolgálnak”?
Észrevettem, hogy számomra kellemetlen direktben rám fókuszáló, az én javamat hozó szolgáltatást igénybe venni.
Például: zavarban vagyok a fodrásznál, hogy én csak ülök, ő meg rajtam dolgozik. Nem tudom, emberek hogy tudnak masszázra járni, körmöshöz járni, pszichológushoz járni, stb. Sőt, idetartoznak a pincérek, a (magán) orvosi rendelőben vendégeket kísérgető recepciósok, stb. Tudom, a szolgáltatás fizetség ellenében történik, de engem rendkívül zavarba hoz ez a dinamika.
Ennek mi lehet az oka?
Igen, nagyon! Ezért is nem megyek étterembe magamtól pl
(pincér szakmám is van, kiszolgálni mégrosszabb! Soha nem is fogok benne dolgozni!)
Régen velem is ez volt, mivel akkoriban kezeletlen és erős szorongásom volt. Azóta már dolgozni kezdtem rajta, és bár már határozottan jobb a helyzet, néha mégis így érzek, mint a kérdés kifejtésében.
Nem azt mondom, hogy biztosan ez lesz másoknál is az ok, és biztosan ők is szoronganak, mielőtt félreértés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!