1/23 anonim válasza:
A legjobb tudat ez, hogy vége van valamikor.
3/23 anonim válasza:
Nem, az megalázóbb hogy a dilis munkatársam tőle fiatalabbaknak behódol, tőle idősebbekkel meg kötekedik.
5/23 anonim válasza:
Ebben semmi megalázó sincs. Ha te ezt gondolod, akkor fordulj pszichológushoz, mert mentálisan komoly problémáid van.
Születünk és meghalunk, ez az élet rendje. Nem kell ezt túl gondolni.
6/23 anonim válasza:
inkább elszomorító, én szeretek élni.
7/23 anonim válasza:
Dehogy megalázó. Van remény, hogy egyszer majd vége lesz.
8/23 anonim válasza:
az optimista kiabrandult hogy a jelenlegi korulmenyeknel es lehetosegeknel jobb nem letezik, a pesszimista pedig vidamteli mert ennel rosszabb lehetosegek nincsenek
9/23 anonim válasza:
Inkább nyomasztó, zavaró. De ritkán gondolok bele. Nincs rossz életem.
10/23 anonim válasza:
Nemigazán... Mi az alternatíva? Addig élsz amíg felrobban a Nap, vagy összeomlik az Univerzum?
Itt vagyok egy ideig, teszem a dolgomat, aztán ennyi. Az élet körforgása nem megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!