Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez természetes dolog?

Ez természetes dolog?

Figyelt kérdés
Jó pár éve, egyszer külföldön nyaraltam és bár nem mondták, szinte biztosra vettem, hogy be van kamerázva a szállás. Bár semmi rosszat nem csináltam ez a nyomasztó érzés azóta is velem van, ott ahol élek. Mivel nem az enyém a lakás, hanem rokoné nem tudtam ellenőrizni a dolgot. De otthon és a munkahelyen is, meg minden zárt helyen úgy érzem, hogy kamerák vesznek, vagy lehallgatnak. Ez inkább idegesítő érzés, mint félelmetes számomra és van, hogy el is felejtem, de mégis velem van. Ez kórosnak számít, vagy teljesen átlagos?

tegnapelőtt 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Otthon hogy lenne már bekamerázva úgy, hogy nem tudsz róla? A munkahelyed meg gondolom tele van bizalmas dokumentumokkal, nem lehet bekamerázva minden rész. A hotelekben is tilos konkrétan a szobákat bekamerázni.
tegnapelőtt 19:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Így leírva logikus, hogy nincs, de mégis azt érzem, hogy igen.
tegnapelőtt 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg szakemberrel ha beszélgetnél vagy nemis szakemberrel egy közel álló emberrel aki kedves számodra hátha megnyugtatna hogy kibeszeled magadból vagy ilyesmi nekem sokat segít ha túl aggodok valamit.
tegnapelőtt 19:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet! Szakemberhez már sokat jártam.

De az ismerőssel való beszélgetés jó ötlet.

tegnapelőtt 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nem átlagos kategória már. De a dolog súlyosságát az határozza meg, hogy mennyire akadályoz a mindennapi életedben a dolog.
tegnapelőtt 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyire számít kórósnak, azonban határozottan nem természetes és átlagos sem. Érdemes lenne kideríteni, ez az érzés, gondolat honnan származik, mi a konkrét kiváltóoka.
tegnapelőtt 21:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is attól tartottam, hogy nem természetes. De olvastam valahol, hogy pont egy csajnak Erasmus után lett ilyen paranoiája. Mondjuk nála nagyon eldurvult a helyzet.

Engem egyelőre annyira nem hátráltat, csak idegesít. Meg utálok úgy beszélni, hogy azt érzem lehallgatnak.

Néha a viselkedésük is megerősíti ezt. Mintha tudnák amit akkor mondok, mikor egyedül vagyok.

tegnapelőtt 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Üldözési mániád van.
tegnap 07:19
 9/9 A kérdező kommentje:
És elmúlik az ilyen?
tegnap 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!