Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szerelő tényleg nem ér rá,...

A szerelő tényleg nem ér rá, vagy ez csak ritka egyedi eset?

Figyelt kérdés
Végülis nem fázunk. Úgy néz ki a készülék a végtelenségig elmenne ezzel az egyszerű reseteléssel, naponta ~26 szor. Lassan fél éve nem talál ide, legalább hatodszori hívásra.

#elfoglaltság #kislakás #Jótállásos #Nemnagyprobléma #Hejráérünkarramég
ma 11:19
A kérdező szavazást indított:
Siránkoznom kéne a telefonba
Vagy agresszívnak lenni
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretőt olvastam🤣

Már rég kerestem volna mást, nyilvánvalóan rengeteg a munkája, hisz nem csak nektek romolhat el valami. Viszont nem kéne neki sem ígérgetnie.

ma 11:25
 2/7 Katona Dius ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok a hülye, de ebből nem jöttem rá semmire. Milyen szerelő? Mi romlott el? Addig oké, hogy fűtés, de van pár cucc, amivel fűteni lehet...

Amúgy keresnék másik szerelőt. Vagy agyon van táblázva, vagy szarik bele.

ma 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi nyílászáró cserekor vártunk valami irreálisan hosszú időt egy garanciás szerelésre, ami kb egy 3 perces állítócsavar csavargatása volt, ami megoldotta a problémát.

Folyamatosan terelt minket a szerelő, most nem jó, írjunk SMS-t, majd ő keres minket aztán nem keresett. Írtunk egy panaszos negatív véleményt a cég facebookjára, hogy hetek óta várjuk már a garanciás szerelőt, aki folyamatosan csak ígérget aztán mindig eltűnik.

Valószínűleg ráléptek a f*szára mert akkor hirtelen egyből meg tudott jelenni kéztördelve, hogy jaj hát nem kellett volna a facebookra írni, meg mit tudom én miért nem beszéltük meg vele. (anyádért) Na szóval ilyenek ezek.

ma 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs konkurencia , nem vállal piti dolgot , teli van a naptár . Fenyegetni nem érdemes mert előrébb nem leszel .Ajánlott megbízható szaki esetén pláne nem . Tavaly ősszel kerestem klímást , nyárra volt időpont , múlt kedden beugrottak felmérni és másnap beszerelték mert visszamondtak egy címet .
ma 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kazanszerelobol van ilyen "ugyelet" ceg, azok kijonnek elharitani az aktualis problemat kb dupla aron, aznap vagy masnap. Mondjuk ez Budapest, videken meg nem volt ra szuksegem.
ma 11:52
 6/7 A kérdező kommentje:

4#

Nem fenyegetésre gondoltam.

ma 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel másik szerelőt?
ma 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!