Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a szerelők drágán dolgoznak...

Ha a szerelők drágán dolgoznak miert nem adnak számlát?

Figyelt kérdés

Olyan rossz hogy 5 perces semmi munkáert (pl jó parapett rutin ellenorzese), vmi tizenezreket is elkérnek(akkor az oradij 160 eFt/óra, ez egy honapban napi 8 ban 5 M Ft..), más munkát pl kéményellenorzes (2 perc), nem csinalnak meg egy füst alatt helyben a másik 5 perces munkálattal, csak uj időpontra hogy majd visszajön..

Számlát nem adnak, ha kérem elutasítják. Tehát be se vallják. Nem is adóznak.

Most azon gondolkodom inkább nem hivok senkit a kéményt megnézetni, nem merem hívni senkit villanykörtéhez (foglalat se jó), konnektorhoz se, mert tele van a lakásom ilyen 5 perces javítando munkákkal, tehát ha végig haladnék sorban hogy:

Legyen jo a villanykorte/lámpa

A konnektor

Az ajtokilincs

Az 3lvetemedett fa erkélyajtom

A konyhai csapbetét (totál vízköves)kicserélve

Esetleg a kávéfőzőm megjavitva(hiaba vízkőtelenítem)

A leszakadt szekrényajtóm pántolva újra felfúrva

Az exem által betört beèpitett szekrényajtóm kiegyenlitve

Egyéb ajtók csiszolva ujrafestve

A kád ujra zománcozva

A wc duguláselháritva

Ki se tudnám fizetni az egész hóbelebancot ha mindent 10-20 ezer Ft és ugye nem annyi.

Pl ajtokert elkérhetnenek 50-100 ezreket is

A festést glettelést le se merem írni mennyibe kerulne.

Hogy az istenbe ujitsak fel?

2024. jan. 13. 11:34
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Ja meg olyanok pl hogy szeretném ha egyformák lennének a villanykapcsolók. Padlón rések javítva vagy ujra húzva az egész és lenne a fal es padlók közt az a léc.

A légkondirol elektromos redőnyről már nem is álmodok.

A csillár is ferdén van felrakva egy kővel van kiegyensúlyozva..

2024. jan. 13. 11:37
 2/20 anonim ***** válasza:
63%

Csináls magad, meg lehet tanulni. Nőként gyönyörűen glettelek, festek, a férjem szépen járólapozik, pedig alapból villanyszerelő. Sokan kérték, segítsünk, mert nem bízzák a szarrágó mesterekre.

Annyi, hogy szabadidőnkben nem a telót bökdössük, hanem nekiállunk ilyeneket csinálni együtt.

2024. jan. 13. 11:42
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs, aki feltolja az ilyeneket. Számla nélkül dolgoztatni kb. orosz rulett: így is drága, ráadásul garancia sincs.
2024. jan. 13. 11:47
 4/20 anonim ***** válasza:

Normális vállalkozó ad számlát.

Gondolod, ha nem ad majd tized áron megcsinálja?

2024. jan. 13. 11:52
 5/20 A kérdező kommentje:

Csinald akkor te. En a konyhaban a csapbetétet megmozditani se tudom. Aztan a furdoben a csap aljához az a papagájfogom sincs vagy mim kezzel nem ferheto hozzá.

Aztan a mosogepet is mikor szetszedtem a bilincset ne tudtam az aljában vissza se rakni. Aztan kiderult hogy olyan dolgokat is kiszedtem belole amiket nem kellett volna mert kell a gépbe..

Ha festes lenne nem akarok csíkos falat meg azt hogy átüssön alatta bármi is es azt sem hogy 2 nap mulva lepergjen a falrol a festek (ahogy a kokany festom csiszolas nelkul megcwinqlta..) ha neki allnék csiszolni gép nelkul az meg honapokig tartana stb.

Em veletlen vannqk ferfiak azoknak ereje is es szakemberek

Pantolni se tudnék szekrenyajtot hogy felfurás utan vegre ne essen le még tizenötször ujra.

Nekem az volt .ost érvagas hogy elleoriztek a parapettet minden jo de vegyek bele elemet(jelzofenyhez gombelem keresés es rakjam bele)

Ez5 perc volt ugrott egy tizes hely ol számla elutasitva.

ÉS majd jon vissza kemenyt ellenorizni. Az megint 5 perc lenne tizert számla nelkul.

Es mindez hogy még a lakás sehol sincs javitva.

De igy már neki se merek menni a javitasoknak.

2024. jan. 13. 11:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Es vállalkozo!
2024. jan. 13. 11:56
 7/20 A kérdező kommentje:
Ja meg amikor bojler beuzemeles utan masik vallalkozo itthagyott ugy hogy amugy lángol a konnektor. Ő ezerr olyan 50 ezret kert el plusz a bojler ára.
2024. jan. 13. 11:56
 8/20 anonim ***** válasza:

Normális ajánlással keress szakít

A szomszéd unokahuganak a férje, nem az.

2024. jan. 13. 12:34
 9/20 A kérdező kommentje:

Face csopikban ajánlották. Igazabol lelkiismeretesen is dolgozott csak a langolo konnektor után ghostolt.

De szerelők után hivhatom a többit is javitani.

A konyhai csaptelepemnek eddig 4 en sestek neki. Egyik se cserélte ki pedig azt kértem...javitgatják csak.miközben belül törés is van. Apa se rakta helyre, a barátom se, a bojleres szaki is csak állitott rajta aztán akit hivtam a bojleres utan javitani a konyhai csapot az is csak ugy javitotta meg hogy 1 honapig folyt a víz belole. Aztan semmi. Hasznalhatatlan.

2024. jan. 13. 13:48
 10/20 A kérdező kommentje:
*estek
2024. jan. 13. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!