Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van manapság ennyi...

Miért van manapság ennyi hitegetős ember?

Figyelt kérdés

Elkezdtem házat felújítani ,és azt tapasztaltam hogy tisztelet a kivételnek ,de minden szaki csak hiteget. Többször előfordult mostanság hogy megbeszélünk egy munkát ,aztán úgy alakítom a dolgaim hogy pénzem is legyen és rá is érjek kiveszem a szabim még az időjárást és az ünnepnapokat is számításba veszem , meg ha anyag kell tudjunk hozni stb.. ,És mikor hívom a muksót ,hogy jövőhéten akkor jösz??

Akkor hülyébbnél hülyébb válaszokat kapok... (Az itt leírtak 100%-ig megtörtént telefonbeszélgetések)

Idézek pár emlékezetesebbet: -Akkor jövőhéten jösz??

(Kőműves)-Bocs nem tudok Taxizok Münchenben!

(Gázszerelő)-Akkor jövőhéten jösz?? - Ú Bocs nem tudok... A macskám megfázott.

(Kertész)-Akkor jövőhéten jösz?? - Nemtudok elvállaltunk egy munkát Debrecenben!

(10-ből 9.ált) -Akkor jövőhéten jösz?? - Ú bocs most lebetegedtem.

(redőnyös)-Akkor jövőhéten jösz?? - Ú bocs kimentem Angliába.

(Vízvezeték szerelő)-Akkor jövőhéten jösz?? - Ú bocs lehet nem tudok menni ,esik az eső! (Dehát egy kádat kéne berakni a fürdőszobába!) "Bocs nem tudokmenni ha esik..

Elszaladgáltam vagy 15000 km et. Nincs mese a kocsiba nem halogathatom tovább már le kell cserélnem az olajat is!(Fél órás munka sokat mondok... )

Három szervízbe voltam ma! Ott is csak hitegettek. "Most nem jó.. Jöjjek vissza 3 hét múlva..televagyunk...stb. Felhívom az utolsó mencsváram egy mini garázsos kiscsákót. -Mondom neki a telefonba olajat tudsz cserélni a héten s.o.s?

Erre Ő meglepődik ,majd közli hogy Ő már nem szerelő.. Ő ételkiszállító!!!

Most mindent magának kell az embernek megcsinálni ,hiába fizetne érte? Vízt ,gázt ,villanyt ,fűtést ,autót , burkolást ,falazást? stb?

Vagy mi van itt már?? ,Vagy ez csak velem fordul elő?

#kivándorlás #szakember #szerelő #Otthoni munkálatok
2023. szept. 22. 05:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Kinek mit intézett az Orbánja...
2023. szept. 22. 05:53
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
A generációk különböznek. A zemberek túlvállalják magukat. Sokak jobb fusizni, mint - átvitt értelemben - 2 csavart meghúzni valahol. Az előző év végefelé már mondták, hogy nehéz lesz szerelőt találni, mert (akkor) ott vót a CSOK és egyéb beruházások.
2023. szept. 22. 06:41
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

Ezek nem szamemberek!Ne keverjük már össze.Ezek a szakemberek megszégyenítői.Férjem meg otthagyta a céget,hogy magának fog dolgozni.Mindenki azt mondta nincs szakember,mennyi munka lesz stb.Ehhez képest nem sok van.Már régen is volt vállalkozó,van olyan aki mar 30 éve vele festet.

Szakembert kell keresni,nem olyat aki elleste a szakmmát és efgy rossz alkoholista.

2023. szept. 22. 06:59
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Jaa és ha az ilyenek meg is csinálják,az úgy is néz ki.Dehát az ilyeneket hívják,mert szarér húgyér megcsinálják,az,hogy hogy már más kérdés.
2023. szept. 22. 07:06
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Az a legjobb, mikor elkezdik, felveszik a pénz egy részét, és pár óra után elmennek. Utána hetekig lehet könyörögni, összeszedni őket hogy fejezzék be.

Rendes szakember meg nincs a közelben/ha van is, 1 évre be van táblázva.

2023. szept. 22. 07:18
 6/13 Morzsi007 ***** válasza:
65%

Nálunk is hasonló volt a helyzet, szakembereket többször kellett felhívni, mert csak nyűg volt az egész, majdhogynem könyörögni kell. Megértem, ha nem tudja vállalni az adott munkát, de akkor ne mondja, hogy megoldjuk, megcsinálják valahogy. El vannak tévedve.

Majd ez megvàltozik jövőre.

2023. szept. 22. 07:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hitegetnek mert megtehetik. Nekik jó mert vársz rájuk és nem keresel mást, aztán majd ha ráérnek felveszik szépen érte a pénzt. Ebben nekik semmi rossz nincs, szóval csinálják.
2023. szept. 22. 08:14
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Ez van, amikor fidesz telibe szarja a népet, és a törvényeket :D
2023. szept. 22. 10:27
 9/13 anonim ***** válasza:

5# könyörögsz, majd olyan hányadék lesz az eredménye.

YT-n fent van pár videó, pl szakiellenőr a csatorna neve.

2023. szept. 22. 10:28
 10/13 anonim ***** válasza:
ja és, amikor megkapják a lóvét, akkor meg próbálják gyorsan elhúzni onnan :D
2023. szept. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!